Album “Blonde” Franka Oceana ponovo je u prodaji
Album “Blonde” Franka Oceana ponovo je u prodaji

Album “Blonde” Franka Oceana
ponovo je u prodaji

Frank Ocean i dalje ne daje nikakvih naznaka da priprema novu muziku. Međutim, nešto novo smo ipak dobili od njega. Sort of.

Gramofonske ploče njegovog poslednjeg studijskog albuma Blonde ponove se nalaze u prodaji, šest godina nakon inicijalnog objavljivanja.

Novo izdanje Blonde ploče dolazi uz propratne materijale, kao što su posteri, majice i booklet sa tekstovima pesama. Na posterima i majicama nalaze se fotografije Franka Oceana ispred Lenovo laptopa, uz logo njegovog radio programa, blonded RADIO. Tu je i majica na kojoj se nalazi glumac iz serije Succession – i dobar prijatelj Franka Oceana – Jeremy Strong.

Nakon što je Frank na svom Instagram profilu objavio ovu vest, mnogi fanovi su istog trena pohitali ka njegovom zvaničnom sajtu, pa je ovo reizdanje već rasprodato.

Kada su ploče prethodno izdate, dva meseca nakon objavljivanja albuma, ceo stock rasprodat je za manje od 24 časa. U međuvremenu su izdanja ovog albuma preprodavane za hiljade dolara na različitim online platformama. Na sajtu kao što je Discogs, početna cena za prvobitno izdanje je 200 funti.

Iako su ove vesti obradovale brojne fanove, Frank se i dalje ne oglašava povodom nove muzike. SZA je nedavno pomenula da je bila planirana saradnja sa Oceanom na njenom poslednjem albumu S.O.S, međutim ona se ipak nije ostvarila.

Foto: blonded.co / Profimedia

Učitati još
Zatvori