HBO serija Succession dobija svoj četvrti nastavak
HBO serija Succession dobija svoj četvrti nastavak

HBO serija Succession dobija svoj
četvrti nastavak

Nakon intrigantne završnice treće sezone i nezapamćene izdaje, HBO je izbacio najavni video za predstojeću četvrtu sezonu i potencijalni rasplet porodične drame. Skoro dva miliona ljudi ispratilo je finalnu završnicu o priči disfunkcionalne porodice Roy, a nastavak serije Succession predviđamo da će biti jednako eksplozivan.

Serija Succession neretko je pogrešno protumačena, te je tematski naglasak stavljen upravo na rastrojene odnose bogate američke porodice. Međutim, izmešten fokus potrebno je vratiti na suštinski prikaz porodičnog medijskog konglomerata i celokupan medijski sistem jednog socijeteta. Kako smo već govorili, medijski konglomerat i njegov vođa Logan Roy imaju značaj uticaj na društvo i američki politički život. Nekontrolisana potreba širenja moći i kapitala, kao i formiranje javnog mnjenja prikazana je u replikama Logana Roya čiji lik je inspirisan Rupertom Murdochom i njegovom monopolističkom ideologijom.

Da su naši hvalospevi argumentovani govori činjenica da je serija Succession pokupila najviše nominacija na ovogodišnjoj Emmy dodeli nagrada, a da je osvojila čak četiri. Naslednici su proglašeni za najbolju dramsku seriju.

U nastavku teksta pogledajte trailer u kojem je prikazana manipulativna priča Logana Roya kao i neupitna tenzija između zavađenih strana uticajne američke porodice. Nakon odgledanog najavnog videa, nestrpljenje je značajno poraslo i jedva čekamo premijeru prve epizode na proleće 2023. godine.

Foto. Instagram

Video. Youtube

Učitati još
Zatvori