Ariana Grande objavila novu pesmu i spot, Yes, And?
Ariana Grande objavila novu pesmu i spot, Yes, And?

Ariana Grande objavila novu pesmu
i spot, Yes, And?

Ariana Grande konačno je rešila da se vrati svom inicijalnom zvanju. Nakon godina u kojima je razvijala make up brend rem beauty, pevačica je zvanično potvrdila da ponovo radi na svojim muzičkim projektima – konkretno, studijskom albumu koji će izaći ove godine. Dok priprema novi album, Ariana je oborila još jedan muzički rekord. Naime, postala je pevačica sa najvećim brojem pesama koje su na platformi Spotify prešle milijardu slušanja.

Kada je reč o novom albumu i pesmama najpre se obratila svojim fanovima nizom fotografija na Instagramu, čime je potvrdila da će nove pesme uskoro ugledati svetlost dana. Zatim je postavila objavu uz opis: yes, and? da bismo tek sa narednom objavom shvatili da je reč o novoj pesmi i spotu. Nova pesma i spot su tu, a mi donosimo sve o tome.

See you next year

Uz kratku poruku – vidimo se sledeće godine – Ariana je prvo pokazala fotografije i snimke nastale tokom rada na novom albumu. Iako u tom trenutku još uvek nije otkrila naziv novog studijskog projekta, koji će izaći četiri godine nakon njenog poslednjeg albuma, Positions, za fanove koji nestrpljivo čekaju novu muziku ovo je bila dovoljna potvrda da će konačno čuti nove pesme omiljene pevačice.

In the meantime… Iako je napravila kratku pauzu u svojoj muzičkoj karijeri, Ariana Grande i njene pesme nisu izgubile na popularnosti. Naprotiv, stari hitovi i dalje obaraju rekorde na streaming platformama. Period praznika takođe je bilo vreme kada su oživeli pevačicini raniji projekti. Tako je bilo i ove godine, kada je njena pesma Santa Tell Me zabeležila 14 miliona reprodukcija na dan katoličkog Božića. Ni njen privatni život nije bio bez pažnje medija i javnosti, pa je protekle godine romansa sa glumcem Ethanom Slaterom izazvala brojne komentare na društvenim mrežama.

Yes, And?

It’s official. Ariana Grande se vratila pop muzici sa pesmom Yes, And?  Ova pesma je ujedno prvi i noseći singl sa njenog sedmog albuma. Ova, optimistična pesma ima elemente disko i haus bita. Ipak, kritika već piše o tome da podseća na Madonninu Vogue kao i pesmu Break Mi Soul koju peva Beyoncé. Tekst je fokusiran na to kako Grande živi svoj najautentičniji život i podstiče druge da učine isto zbog čega svi sumnjaju da se obraća glumcu Ethanu Slateru sa kojim je nedavno raskinula. Bilo kako bilo, njena nova pesma, kao i spot su sada konačno tu, poslušajte je među prvima i sami procenite o čemu se radi.

Foto: Instagram (@arianagrande), YouTube

Učitati još
Zatvori