Zaboravljene holivudske zvezde gledamo u romantičnoj komediji „Mother of the Bride“
Zaboravljene holivudske zvezde gledamo u romantičnoj komediji „Mother of the Bride“

Zaboravljene holivudske zvezde gledamo u romantičnoj komediji „Mother of the Bride“

Početkom 90-ih godina snimljene su brojne romantične komedije. Kultni status i dan-danas drži ostvarenje, Father of the Bride, u kojem su vodeće uloge ostvarili Steve Martin i Diane Keaton.

Kako je u poslednje vreme rom-com žanr doživeo veliki comeback, tako sve češće na bioskopskim repertoarima i popularnim streaming servisima možemo uživati uz old-school romantiku. Jedan od najiščekivanijih naslova stiže 9. maja na Netflix i nosi naziv Mother of the Bride. Osim zanimljive premise, koja donekle podseća upravo na film Father of the Bride, veliku pažnju privlači i glumačka ekipa – koju čine sasvim zaboravljene holivudske zvezde.

O čemu se radi?

U središtu radnje nalaze se majka i ćerka, koje su duži vremenski period bile razdvojene. Nakon što se Emma vrati iz Londona i pritom obavesti svoju majku o predstojećoj udaji – uslediće nova komplikacija u njihovom narušenom porodičnom odnosu. Ipak, Lana s ostalim zvanicama stiže na Tajland, a tamo je čeka još jedno neprijatno iznenađenje. Naime, ispostavlja se da je mladoženjin otac, zapravo, čovek koji je Lani u mladosti slomio srce. Preostaje nam da saznamo – do kakvih će zgoda i nezgoda dovesti novi susret starih poznanika, kao i da li će se ceremonija venčanja odviti po planu…

Glavne uloge

U vodećim ulogama gledaćemo zaboravljene holivudske zvezde Brooke Shields, Benjamina Bratta i Mirandu Cosgrov, glumicu koju je 2007. godine proslavio Nickelodeononov teen sitkom iCarly.

Osim njih, najveću pažnju privlači i Chad Michael Murray – koji je nakon dužeg vremena dobio ulogu u zvučnom filmu. Sigurni smo da će Mother of the Bride zauzeti sam vrh trending liste na Netflixu – te nestrpljivo iščekujemo svetsku premijeru. U nastavku možete pogledati trailer.

Učitati još
Zatvori