Premijera filma „Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody“ uskoro na HBO Max-u
Premijera filma „Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody“ uskoro na HBO Max-u

Premijera filma „Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody“ uskoro na HBO Max-u

Nakon što se dugoiščekivani filmovi pojave na bioskopskom platnu, neophodno je da prođe određeni period kako bismo dobili drugu priliku i omiljene filmove pogledali ponovo kada se konačnu nađu na nekom od striming servisa. Jedna takva vest nas je upravo obradovala, a premijera biografskog filma koji smo odgledali pre samo nekoliko meseci I Wanna Dance With Somebody, film posvećen najuticajnijem ženskom vokalu Whitney Houston, imaće svoju premijeru 27. avgusta na HBO Max-u, a na HBO kanalu biće prikazan 27. avgusta u 20h.

I Wanna Dance With Somebody

O filmu

Film I Wanna Dance With Somebody je portret kompleksne i multitalentovane žene koja stoji iza glasa bez granica. Od devojke iz hora u Nju Džerziju do jednog od najprodavanijih i najnagrađivanijih izvođača svih vremena, film publiku vodi na inspirativno, dirljivo i vrlo emotivno putovanje kroz život i karijeru Whitney Houston. Radnju filma prate i izvanredni nastupi koji ostavljaju bez daha i zvučna pozadina sastavljena od najomiljenijih hitova muzičke ikone.

Neponovljivu Whitney Houston biografskom ostvarenju tumači talentovana Naomi Ackie. Protagonistkinja filma I Wanna Dance With Somebody u ovom ostvarenju naglašava period kada Whitney doživljava uspon u svojoj karijeri nakon što je producent Clive Davis uvideo njen talenat i pokazao joj put do slave. Uloga producenta i izvršnog direktora pripala je glumcu Stanley Tuccija, dok je pravi Clive Davis upravo producent filma.

I Wanna Dance With Somebody

Biografski filmovi

Problematika biografskih filmova leži upravo u nedoslednom prikazu života najvećih svetskih zvezda. Tako je j ovo svojevrsan romantizirani prikaz života i rada Whitney Houston. Ipak, film donose zanimljive aspekte i pregršt dobre muzike. Gluma je na zavidnom nivou, a ubrzo su najavljeni i biografski filmovi o Amy Winehouse, Georgeu Michaelu i Michaelu Jacksonu.

Foto: HBO Max

Učitati još
Zatvori