Joe Goldberg is back: Počelo je snimanje pete sezone serije „You“
Joe Goldberg is back: Počelo je snimanje pete sezone serije „You“

Joe Goldberg is back: Počelo je snimanje pete
sezone serije „You“

Joe Goldberg, kako vidimo, opet je uspeo da se izvuče, s obzirom na to da slobodno šeta ulicama Njujorka. Naime, Netflix je najavio da je snimanje pete, ujedno i poslednje sezone serije You u toku. Na slici koju je Netflix objavio možemo videti Penna Bedgleyja u ulozi Goldberga koji šeta ulicama Njujorka. I možemo samo da zamislimo šta nas očekuje. Prošla sezona je ostavila fanove u neizvesnosti sa Goldbergom u bekstvu, koji započinje novi život u Njujorku sa Kate. Hoće li se napokon smiriti sa svojom voljenom, ili će pak naći novu žrtvu? Možda najbolje od svega, da li će konačno snositi posledice svojih dela? Ostaje da saznamo u najiščekivanijoj sezoni serije You.

Back to where it all began. Ubica se uvek vraća na mesto zločina, baš kao što je i Joe to neretko radio. Ipak, kao što vidimo sada se vratio i u grad u kojem je počinio svoj prvi zločin. Na slici sa snimanja pete sezone možemo videti dobro poznatog Goldberga, koji se nimalo nije promenio. Isti stil, isti stav. Ipak, postavlja se pitanje da li će njegovi postupci ostati isti.

You
IMBD/ Netflix

Šta znamo?

U prošloj sezoni imali smo priliku da vidimo Goldberga u ulozi profesora Johnatana Moorea. Iako je na početku delovalo kao da će se Joe konačno smiriti, malo mu je trebalo da se vrati svojim starim navikama. Ono što za sada znamo jeste da je Joe otpočeo novi život sa sad već suprugom Kate izvan Londona, odnosno u Njujorku. Takođe, znamo da se glumica Charlotte Ritchie vraća u ulogu Kate. Ono što je interesantno jeste da ćemo gledati glumicu Madeline Brewer u ulozi Bronte, tajanstvenu i slobodoumnu dramaturškinju koja dolazi da radi za Joea Goldberga u njegovoj knjižari. I ona bi mogla biti Goldbergova nova opsesija.

Još uvek nije poznat datum izlaska poslednje sezone popularne serije. Spekulacije nalažu da je možemo očekivati krajem godine. Ne možemo da dočekamo da vidimo šta će se desiti sa Goldbergom i da li će napokon snositi posledice za svoja dela.

Foto: Instagram @netflix/ IMBD/Netflix

Učitati još
Zatvori