Izašao je trailer za dugo iščekivanu treću sezonu serije „Bridgerton“
Izašao je trailer za dugo iščekivanu treću sezonu serije „Bridgerton“

Izašao je trailer za dugo iščekivanu treću sezonu serije „Bridgerton“

Ljubavna pisma, romantične deklaracije ljubavi, raskošna moda 19. veka i moderna muzika prilagođena istom tom vremenu – sve ovo je epitom jedne od najpopularnijih serija Bridgerton. Prva sezona ove serije je samo u nekoliko dana od njenog lansiranja zavredila svu pažnju internet zajednice. Nedeljama je bila na listi top pet najgledanijih serija na Netflixu, a protagonisti serije su bili omiljena tema svih časopisa, emisija i naravno društvenih mreža. Bili smo skeptični da li će druga sezona opravdati očekivanja, s obzirom na to da su glavni akteri potpuno novi glumci. Uspela je, štaviše i premašila ih je. Zato je za treću sezonu ostalo samo uzbuđenje i nestrpljenje. Na sreću, izašao je trailer, te imamo uvid u to šta možemo očekivati od nove sezone i kada.

Dear gentle reader…

Serija je bazirana na romanima autorke Julie Quinn, koji prate živote članova porodice Bridgerton, kao i drugih plemićkih porodica u londonskom visokom društvu u 19. veku. Romantična drama, sa svojim intrigama, skandalima i ljubavnim pričama, pruža uvid u živote aristokratije tog vremena i njihovu borbu za društveni status i sreću. Shonda Rhimes, rediteljka serije, je osigurala da sva lepota romana bude pretočena i na male ekrane. U prvoj sezoni smo sa uživanjem pratili ljubavnu priču između Daphne (Phoebe Dynevor) i vojvode Simona (Rege Jean Page). Druga sezona se fokusirala na Lorda Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) kojem je bilo jako teško da prizna svoju ljubav prema Kate ( Simone Ashley).

Love between Penalope and Colin

Treća sezona na male ekrane prenosi događaje iz knjige Romancing Mister Bridgerton. Tema je naravno ljubavni odnos. A to potvrđuje i trailer. Istražuje se razvoj romanse između Colina, jednog od članova porodice Bridgerton, i Penelope, iz porodice Featherington. Glavne protagoniste tumače Nicola Coughlan i Luke Newton, koje ste imali priliku da gledate u prethodne dve sezone. Penalopu i Colina sada gledamo iz potpuno drugačijeg ugla. Iako je njihov odnos kroz prve dve sezone bio turbulentan, očekuje se da će se konaćno u trećoj sezoni razrešiti.

Bridgerton season 3: Šta znamo?

First things first- odgovor na najbitnije pitanje – kada ćemo moći da pogledamo treću sezonu? Treća sezona je podeljena u dve celine. Naime, prve četiri epizode nove sezone biće dostupne 15. maja na Netflix streaming platformi. Druge četiri epizode ćemo moći da pogledamo tek 13. juna. Ali mi bismo rekli da je vredno čekanja. Druga bitna stvar jeste da će doći do izmene glumačke postavke. Naime, ulogu Francesce Bridgerton preuzela je engleska glumica Hannah Dodd. Ruby Stokes koja je do sada tumačila ulogu Francesce, zbog preklapanja rasporeda snimanja je ipak odabrala drugi projekat, umesto serije Bridgerton. Ako vas je ova vest rastužila, naredna će vas, verujemo, oraspoložiti. Kao što vidimo iz trailera, imaćemo priliku da gledamo kako se razvija ljubav Anthonyja i Kate, koja je u prethodnoj sezoni cvetala.

Foto: Profimedia, Instagram @bridgertonnetflix/ Youtube

Učitati još
Zatvori