Journal jednačina: Jedan klik + dva minuta = šoljica neodoljive kafe
Journal jednačina: Jedan klik + dva minuta = šoljica neodoljive kafe

Journal jednačina: Jedan klik + dva
minuta = šoljica neodoljive kafe

All You Need Is Love & a perfect cup of coffee

                                                                  – Coffee lovers

Ukoliko dan ne možete da zamislite bez šoljice turske kafe, onda se sasvim sigurno pridružujete Journal timu [ali i velikom broju svetske populacije] koji je team coffee. Bilo da njome započinjete dan, pravite pauzu na poslu ili uživate u njenoj neodoljivoj aromi i ukusu nakon poslovnih obaveza, šoljica domaće kafe savršen je način da se opustite i odvojite vreme za sebe i [odabrano društvo]. Zato nas uvek raduje saznanje da postoji način da se iskustvo pripreme i uživanja u turskoj kafi može popeti lestvicu više. Ovog puta spajamo savremenu tehnologiju, smanjujemo vreme pripreme a produžavamo ono namenjeno za uživanje u šoljici omiljene domaće kafe. Na sve pomenuto, zadovoljavamo i kriterijume dobrog ukusa – kako onog koji se tiče estetike i dizajna, tako i neodoljvog ukusa i arome kafe!

I dok nam kao mantra kojom započinjemo dan u ušima odzvanjaju stihovi i melodija All You Need Is Love neprolaznih The Beatlesa, mi na listu želja dodajemo – and a perfect cup of coffee! Sada znamo i kako.

Grand kafa
Grand kafa
Grand kafa

Save your time not the taste

Ljubitelji kafe znaju da prepoznaju [i neizmerno cene] njen autentičan ukus. Pobornici turske kafe se mogu svrstati u podgrupu koja kada je u pitanju ovaj topli napitak imaju instančan ukus. I jasno određene kriterijume [i očekivanja]. Ono što dolazi kao great news jeste da vas od uživanja u prepoznatljivom ukusu Grand kafe može deliti samo jedan klik. I dva minuta. Zvuči sjajno, zar ne?

Modern technology but traditional quality

Grand kafa x Beko aparat za tursku kafu  predstavljaju savršen spoj i donose autentično iskustvo pripremanja kafe. Savremena tehnologija omogućila je da za dva minuta vaša kafa bude spremna, ne odstupajući od prepoznatljivog ukusa i bogate pene koji karakterišu domaću kafu. Svega dva minuta je potrebno da šoljica vaše omiljene turske kafe bude pripremljena. A pomenuto vreme [as little as it sounds], umesto da provedete pored šporeta, možete drugačije iskoristiti [mi ćemo pustiti našu Journal Playlistu i pre nego što se jedna pesma završi već uživati u aromi omiljene kafe]. Grand kafa x Beko aparat za tursku kafu  su perfect match kakav smo čekali. A on se ogleda u spoju inovacije, jednostavnosti pripreme i tradicionalnog kvaliteta turske kafe.

CookSense technology for safe preparation

Benefiti upotrebe Beko aparata za tursku kafu  ne ogledaju se samo u brzoj pripremi i automatskoj kontroli vremena, već i bezbednoj pripremi zahvaljujući zvučnoj signalizaciji i kontroli prelivanja. Naime, tehnologija CookSense zaustavlja vrenje u pravom trenutku i onemogućava da dođe do prelivanja kafe prilikom pripreme, te garantuje savršenu penu. Zvučna signalizacija označava da je vaša kafa spremna. Beko aparat za tursku kafu  odlikuje elegantna i specijalno dizajnirana džezva za kuvanje sa dnom od nerđajućeg čelika, kao i kašičica za merenje odgovarajuće količine kafe. Tako, pomoću ove kašičice moguće je odrediti savršenu dozu i jačinu željene kafe bilo da pripremate za sebe, dve ili tri osobe. Kako bismo se uverili u verodostojnost procesa, rešili smo da sami ispitamo quick [& simple] steps to coffee perfection. Prenosimo naše iskustvo – step by step!

Grand kafa

How to: Savršena šoljica turske kafe za samo dva minuta

Skuvaj Grand kafu na klik!

Proces pripreme domaće kafe u Beko aparatu predstavlja gastro iskustvo koje će zadovoljiti kriterijume istinskih ljubitelja domaće kafe. Onih, koji pored autentičnog ukusa Grand kafe cene praktičnost i modernost. So, let’s make coffee!

Kako biste uživali u omiljenoj kafi, potrebno je da najpre u džezvu sipate željenu količinu vode, u zavisnosti od toga da li kuvate jednu do dve šoljice. 

Grand kafa
Grand kafa

Nakon vode, dodajemo kafu. Zahvaljujući kašičici koja se dobija uz aparat možete postići savršenu meru, odnosno količinu kafe koja je potrebna za njeno kuvanje. I jačinu koju želite da postignete. 

Grand kafa
Grand kafa

Nakon što ste sipali vodu, kafu [po želji dodali šećer] i promešali, džezvu vratite u aparat i jednostavnim klikom na dugme proces kuvanja kafe počinje. 

And two minutes later…Zvučni i svetlosni signal daće znak da je vaša kafa spremna. 

Izvadite džezvu iz aparata i sipajte kafu u šolju. Et voila!

Grand kafa

Solo ili u društvu? Mi glasamo za obe opcije

Kao što smo prethodno naglasili, priprema kafe u Beko aparatu za tursku kafu  odličan je izbor bilo da je ispijate sami ili u društvu. U oba slučaja, ušteda vremena i posvećivanje drugim stvarima dok aparat kuva za vas je win-win opcija. Bez obzira na to da li u kafi uživate u solo varijanti dok se posvećujete odmoru i relaksaciji ili u društvu dragih osoba, saznanje da vas jedan klik deli od nje je više nego zadovoljavajuć. Na vama je samo da uživate u domaćoj kafi autentičnog mirisa i ukusa i bogate pene.

Grand kafa
Grand kafa

…& last but not least

Pored svih prethodno navedenih benefita, trebalo bi navesti još jedan. Beko aparat za tursku kafu  se ne samo tehnološki, već i estetski uklapa u sve odrednice modernog lifestyle-a. Dizajniran je tako da ne zauzima mnogo prostora. Odiše minimlističkom estetikom koja je lako uklopiva sa preostalim elementima u prostoru.

Nakon smo se i sami uverili u sve pogodnosti i upustili u još jedno gastro iskustvo, listi na kojoj se nalazi team coffee s početka, dodajemo još jedan srodni – team Grand kafa x Beko aparat za tursku kafuOvaj duo kao spoj inovacije u pripremi i autentičnosti ukusa turske kafe jeste kombinacija koju želimo u našem domu. Anyone for coffee?!

Grand kafa
Grand kafa
Učitati još
Zatvori