Jeremy Allen White u novom filmu kao Bruce Springsteen?
Jeremy Allen White u novom filmu kao Bruce Springsteen?

Jeremy Allen White u novom filmu
kao Bruce Springsteen?

Jeremy Allen White je u poslednje vreme dobio zasluženi spotlight. U svetu filma prepoznat je zbog svoje uloge u proslavljenoj seriji The Bear. Serija je na ovogodišnjoj dodeli Zlatnog globusa osvojila nagradu u kategoriji Najbolja komedija,  a Jeremy Allen White je zavredio istu nagradu za najboljeg glumca istoimene serije. I to ne samo ove, već i prethodne godine. Koliko god obožavatelja imao zbog svojih glumačkih sposobnosti, White je svoju fan bazu proširio nakon njegove ikonične underwear kampanje za Calvin Klein. Ukoliko ste među njima, a Journal tim definitivno jeste, ova nova vest će vas verovatno obradovati. Kao što je i nas. Naime, proslavljeni glumac je u pregovorima za ulogu Bruca Springsteena u nadolazećem biografskom filmu.

IMBD/ Courtesy of FX Networks

Why you so obsessed with me?

Popularnost Whitea ne jenjava. Njegova Calvin Klein kampanja lansirala ga je u žižu interesovanja brzinom svetlosti. Fotografije i video trendovali su na društvenim mrežama danima, a naizgled nerd look koji je glumac (do tada) negovao nestao je preko noći. Nakon toga, mediji su neretko pokušavali da saznaju da li je otpočeo novu romantičnu vezu. Nedavno su internetom kružile fotografije kako su latino muzička zvezda Rosalía i Jeremy uživali u svom dejtu na kojem su kupovali cveće. Journal tim je takođe analizirao date fotografije. Nakon toga, shvatili smo da je Jeremy zapravo veliku ljubitelj cveća. Fotografije ovog tipa već su postale viralne na društvenim mrežama, a glumac između dodela nagrada i držanja govora (kada ih osvoji)  voli da sebi da malo oduška i prošeta do lokalne pijace po sveže cveće.

Bruce Springsteen who?

Jeremy Allen White! Razmatra da tumači ulogu ikoničnog rockera i tekstopisca Bruca Springsteena. Nadolazeći narativni film fokusira se na nastanak njegovog proslavljenog albuma Nebrasca. Još uvek ništa nije potvrđeno, ali se razmatra da Scott Cooper bude zadužen za pisanje i režiju filma, čiji će naziv biti Deliver Me From Nowhere. Film bi trebalo da bude adaptacija knjige Vorena Zanesa iz 2023. godine Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen’s Nebraska. Fokus će biti na Springsteenu i stvaranju njegovog šestog studijskog albuma.

Učitati još
Zatvori