Jenna Ortega i The Weeknd zajedno glume u novom filmu: Evo šta smo saznali
Jenna Ortega i The Weeknd zajedno glume u novom filmu: Evo šta smo saznali

Jenna Ortega i The Weeknd zajedno glume u
novom filmu: Evo šta smo saznali

Jenna Ortega, reklo bi se, ozbiljno je shvatila navode da je ovo njena godina. Glavna uloga u seriji „Wednesday“, šesti nastavak filma „Scream“, a zatim i vest o saradnji mlade glumice i popularnog kanadskog izvođača The Weeknd-a na novom filmskom ostvarenju koje je kreirao u saradnji sa scenaristom Rezom Fahimom.

Reza Fahim i The Weeknd radili su zajedno i na dugoiščekivanom projektu „The Idol“ čiji datum premijere još uvek nije poznat. Neizvesnost svakako raste s obzirom na to da su nova HBO serija, kao i Abelov način ismevanja magazina Rolling Stone, već dobili niz negativnih kritika.

O novom kinematografskom ostvarenju ne zna se mnogo – žanr, tematika i zaplet obavijeni su velom tajne. Naziv, takođe, još uvek je nepoznat. Ono što, pak, jeste poznato film režira Trey Edward, a pored Jenne Ortege i Abela Tasfayea, svoju ulogu u originalnom ostvarenju dobio je i irski glumac Barry Keoghan.

Jenna Ortega je za kanadski medij ET Canada govorila o kolaboraciji sa The Weeknd-om rekavši da je „veoma otvoren za saradnju“.

„Ponekad zapravo ne znate koliko možete da kažete, ali svi su bili neizmerno saradljivi i želeli su da čuju moj glas i moje mišljenje. I to je zaista divan osećaj kada prvi put stupite na set“, dodala je Ortega.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori