Serija “The Idol” stiže ovog leta
Serija “The Idol” stiže ovog leta

Serija “The Idol” stiže ovog leta

Još od prve najave, serija The Idol postala je jedna od najiščekivanijih ove godine. Nakon inicijalnih odlaganja premijere, iz HBO stižu naznake kada možemo da očekujemo prve epizode. Naime, navodi se da će prikazivanje početi već ovog juna, po okončanju četvrte sezone serije Succession.

Zahvaljujući kreativnom timu koji okuplja, The Idol je već po prvim najavama privukla veliku pažnju. S obzirom da autorstvo potpisuju The Weeknd, Reza Fahim i kreator serije Euphoria, Sam Levinson, ova reakcija i ne iznenađuje. Uz to, noseće uloge preuzimaju upravo kanadski pevač, ali i Lily-Rose Depp, kpop zvezda Jennie, između brojnih drugih imena. Serija je nastala u saradnji HBO i studija A24, a centrirana je na odnosu između likova koje tumače Abel i Lily-Rose. Ono što za sada znamo jeste da oboje pripadaju muzičkoj sceni, te da će verovatno govoriti o usponima i padovima na koje nailaze u posezanju za holivudskom slavom.

Uprkos nestrpljivom iščekivanju fanova, premijera je pomerana u više navrata, ali svi su izgledi da se čekanju bliži kraj. Četvrta sezona serije Succession počinje sa prikazivanjem 27. marta, a imaće deset epizoda. Tako se očekuje da će poslednja biti prikazana 29. maja, nakon čega bi The Idol konačno dočekao svoju premijeru.

Foto: IMDb / Profimedia

Učitati još
Zatvori