Saveti za bezbrižan beg iz grada
Saveti za bezbrižan beg iz grada

Saveti za bezbrižan beg iz grada

Poslednje pripreme za beg iz grada u vidu letovanja ili drugog oblika putovanja su u toku. Već znate da pre polaska na put treba proveriti koja vam je dokumentacija neophodna za prelazak granice, važenje putnih isprava, kao i da li imate sve neophodne lekove za putnu apoteku. Ukoliko na odmor idete svojim automobilom, mali servis je obavezan kao potvrda majstora da je sa vašim vozilom sve u redu. A da bi putovanje do željene destinacije proteklo bez briga, važno je da znate da imate prijatelja na drumu.

Savet koji ne smete da zanemarite jeste da u svoju “to do” listu dodate kupovinu paketa pomoći na putu Auto-moto saveza Srbija – saznajte zašto.

AMSS

Koje pogodnosti pružaju AMSS članski paketi?

AMSS paketi ne pokrivaju samo teritoriju Srbije, već i kontinentalni deo Evrope, dok u zavisnosti od destinacije na koju putujete ili vaših potreba, možete birati između Super članskog paketa, Premium Srbija i Premium Evropa paketa.

Poređenja radi, u Srbiji, uz Super članski paket ostvarujete 140 kilometara šlepa vozila ukoliko je u kvaru i neograničenu kilometražu za šlep u slučaju saobraćajne nezgode. A sa Premium Evropa paketom u Srbiji ostvarujete dva šlepa neograničene kilometraže – i u slučaju kvara i u slučaju nezgode!

U Evropi uz Super članski paket ostvarujete šlep vozila u kvaru do najbližeg servisa, a uz Premium Evropa paket šlep vozila u kvaru do najbližeg servisa, uz mogućnost šlepa do Srbije ukoliko je nastao veći kvar za čiju popravku je potrebno duže od nedelju dana.

Ukoliko zbog prirode posla ili iz zadovoljstva najčešće putujete po Srbiji, Premium Srbija paket je onda pravi izbor za vas. Sa njim vam je zagarantovana neograničena kilometraža sa šlep vozila u slučaju kvara ili saobraćajne nezgode u Srbiji.

Cene paketa, u zavisnosti od pogodnosti, kreću se od 2.700 do 6.750 dinara godišnje na AMSS webshop-u. A dobra vest je da pogodnosti, pored AMSS članova, mogu koristiti i članovi porodičnog domaćinstva sa iste adrese prebivališta. 

Sada kada ste sve stavke sa liste potvrdili i kupili AMSS paket, spremni ste za beg iz grada. Srećan put!

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori