Da li nakon filma „House of Gucci” sledi i serija o italijanskom modnom brendu?
Da li nakon filma „House of Gucci” sledi i serija o italijanskom modnom brendu?

Da li nakon filma „House of Gucci” sledi i serija o italijanskom modnom brendu?

Film House of Gucci iz 2021. godine podelio je javnost i kritiku na dve struje. Iako su sukobljena mišljenja već nakon premijere bila i više nego očigledna, činjenica je da je Gucci saga tada postala sastavni deo kinematogafije i popularne kulture. U glavnim ulogama našli su se, između ostalog, Lady Gaga, Adam Driver i Al Pacino, a biografsko-kriminalistički film fokusirao se na ovu italijansku dinastiju, njene članove i borbu za kontrolu.

Ipak, uprkos različitim kontroverzama i reakcije porodice Gucci na film, čini se da će slična priča biti ponovo ispričana – ali verovatno iz potpuno drugačijeg ugla. Štaviše, ovaj put u formi serije.

House of Gucci (3)
House of Gucci / IMDb

GUCCI on film – vol. 2

Iako i dalje ne postoje zvanične informacije o ovom projektu, o njemu se sve više počinje govoriti. Štaviše, smatra se da su francuska produkcijska kuća Gaumont i predstavnik porodice Gucci Giorgio Gucci već potpisali ugovor o njegovoj realizaciji. Serija bi trebalo da prikaže širu sliku od pomenutog filma, počevši od osnivanja kompanije pa sve do njene transformacije u ono što danas predstavlja.

Iako se o seriji počelo spekulisati tek sada, smatra se da se o ovom projektu u pojedinim krugovima govorilo još od 2019. godine. Dakle, pre nego što je film House of Gucci izašao. Višeslojna problematika koja se tiče porodice Gucci može se sagledati iz više aspekata. A ukoliko bi ovaj put produkciju zaista podržali i njeni članovi – to bi rezultiralo sasvim novim i drugačijim iskustvom. Pre svega, u odnosu na film.

House of Gucci
House of Gucci / imdb

Međutim, televizijska serija koju mnogi priželjkuju i dalje nema zvaničan naziv. Samim tim, niti glumačku postavu. Međutim, kao što je to bio slučaj sa novom sezonom The White Lotus – pojedini izbori mogli bi da nas iznenade. Ipak, to ćemo tek saznati u narednom periodu.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori