Sve što znamo o trećem delu filma „Guardians of the Galaxy“
Sve što znamo o trećem delu filma „Guardians of the Galaxy“

Sve što znamo o trećem delu filma
„Guardians of the Galaxy“

Treći nastavak franšize Guardians of the Galaxy, ujedno je i poslednji, a u bioskope stiže 5. maja. Na posteru inspirisanom The Breakfast Club najavnim vizualom uočili smo prvu glumačku postavu: Chris Pratt, Zoe Saldana, Vin Diesel, Dave Bautista, Elizabeth Debicki i Karen Gillan. Takođe, u filmu glume Maria Bakalova i Chukwudi Iwuji.

Peter Quill, još uvek potresen od gubitka Gamore, nastoji da okupi tim kako bi odbranio univerzum. Ukoliko se misija ne završi uspešno, ovo bi mogao da bude kraj Čuvara galaksije kakve poznajemo.

Pro tip reditelja Jamesa Gunna – prvo pogledati The Holiday Special

Naime, James Gunn je kreirao The Holiday Special sa namerom da uvede određene elemente koje neće morati naknadno da objašnjava u samom filmu. Praznični specijal i treći nastavak Čuvara galaksije snimani su istovremeno. Ipak, za razliku od humorističnog ostvarenja, film je umnogome teži i govori o „emotivnim životima“ likova; postoji zlikovac – ali nije naglasak na tome.

Guardians Of The Galaxy Holiday Special možete pogledati na Disney+ platformi.

Guardians of the Galaxy

Čuvare galakaije prvi put smo upoznali 2014, a samo tri godine kasnije dobili smo i drugi nastavak. Iako je od tada prošlo zaista mnogo vremena, Petera Quilla i njegov tim imali smo prilike da gledamo u filmovima Avengers: Infinity War i Avengers: Endgame, kao i u prošlogodišnjem ostvarenju Thor: Love and Thunder.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori