Ako vam se svidela „Fool Me Once“, onda pogledajte i ove serije
Ako vam se svidela „Fool Me Once“, onda pogledajte i ove serije

Ako vam se svidela „Fool Me
Once“, onda pogledajte i ove serije

Ako vam se svideo prvi ovogodišnji Netflixov naslov Fool Me Once i pogledli ste ga u dahu, na pravom se mestu. Ovoga puta izdvojićemo dostupne naslove koji bi vam mogli utoliti gledalačku žeđ, dok čekate neki novi naslov istog žanra.

profimedia

Za početak mogli biste pogledati i preostalih pet naslova koja donose ekranizaciju dela književnika Harlana Cobena. Da je reč o pravom majstoru pera svedoči i podatak da je dobitnik tri najprestižnije nagrade u kategoriji krimi serija, a među njima ističemo:

The Stranger

Reč je o prvom Cobenovom delu koje je adaptirano u Netflixovu seriju. Prati slučaj porodice čije tajne bivaju razotkrivene nakon pojave misterioznog stranca. Stvari ni u ovom slučaju nisu onakve kakvima se čine…

imdb

The Woods

Ovog puta reč je o mini seriji poljske produkcije u kojoj radnju pratimo kroz dve vremenski odvojene priče. U pitanju je slučaj koji će se postati aktuelan 25 godina nakon strašnog čina, a s novim dokazima možda stigne i dugoiščekivano razrešenje.

fool me once
imdb

Stay Close

Troje naizgled potpuno nepovezanih aktera spojiće jedan nestanak. Ipak, upravo taj nestanak pokazaće kako su itekako povezani događajima iz prošlosti, koji sve više prete i njihovoj svakodnevici.

fool me once
profimedia

Preostali naslovi koji bi mogli da vam se svide, a dostupni su na Netflixu:

A Nearly Normal Family

A baš kao što naslov sugeriše, radnja prati jednu naizgled normalnu porodicu čiji se život dramatično menja nakon što biva upletena u ubistvo. Sve nesrećne porodice nesrećne su na svoj način, poznat je Tolstojev književni citat koji će se ispoljiti i u ovom delu.

Somewhere Between

Serija prati majku koja dobija jedinstvenu priliku da ponovno proživi nedelju u kojoj je tragično izgubila kćer. Pritom nastoji da zaustavi serijskog ubicu jer u suprotnom će zauvek izgubiti dete. 

Inside Man

Napeta radnja, Stanley Tucci i David Tennent tri su ključne reči koje će biti dovoljan razlog da pogledate seriju Inside Man. I sasvim dovolja pozivnica da je dodate na svoju binge listu.

fool me once
imdb

Bodies

Reč je o mini seriji koja uspešno spaja napeti krimić sa elementima naučne fantastike. Pokretač radnje: Jedno telo pronađeno je u reci na istoj lokaciji u četiri različite godine. Ovo je slučaj koji će spojiti četiri detektiva koja su delovala u različitim vekovima.

fool me once
profimedia

Preuzeto sa Journal.hr

Foto: IMDb, Profimedia, Instagram (@somewherebetweenabc, @anearlynormalfamily)

Učitati još
Zatvori