„Renaissance: A Film by Beyoncé” stiže 1. decembra u bioskope – evo gde ga možete pogledati
„Renaissance: A Film by Beyoncé” stiže 1. decembra u bioskope – evo gde ga možete pogledati

„Renaissance: A Film by Beyoncé” stiže 1. decembra u bioskope – evo gde ga možete pogledati

Nedugo nakon premijere dokumentarnog filma Taylor Swift: The Eras Tour, obradovala nas je vest o vrlo sličnom projektu još jedne muzičke dive – Beyoncé Knowles-Carter. Iako se dugo spekulisalo o filmu koji prati dešavanja na Renaissance turneji, on uskoro dolazi u CineStar bioskope – i to već od 1. decembra.

Ova turneja jedan je od najposećenijih muzičkih događaja u protekloj godini. Spektakl su obeležile imerzivne instalacije, koreografije koje smo uveliko naučili, kao i Blue Ivy i njeni nezaboravni nastupi. Takođe, neizostavan je i modni aspekt – od ekstravagantnog Muglera, preko Balmain kolekcije i prepoznatljivog Loewe kombinezona, pa sve do kreacije Roksande Ilinčić.

Queen B i njena deveta renesansna koncertna turneja

Beyoncé je nezvanično najavila Renaissance turneju još pre godinu dana kada je tokom održavanja pete Wearable Art gale bilo moguće osvojiti jedinstveno iskustvo da se pevačica vidi na turneji. Navodne fotografije koje su procurele sa aukcije sadržale su opis putovanja sa procenjenom vrednošću od 20.000 dolara. Paket je uključivao prvoklasne avionske karte, tri noći boravka u hotelu i dve karte za koncert.

Turneja simboličnog naziva koja je oborila različite rekorde trajala je od 10. maja do 1. oktobra ove godine. Njena prva stanica bio je Stokholm u Švedskoj, a poslednja Kansas City u američkoj saveznoj državi Missouri.

When I’m performing, I’m nothing but free

Američka pevačica u više navrata pokazala je da zna kako da napravi show za pamćenje. A upravo to potvrdio je i zvanični trailer dokumentarnog filma. Prikazani kadrovi dokaz su da je Beyoncé jedan od najboljih performera današnjice, kao i da su njeni nastupi višesatne predstave. Fanovi su od samog izlaska albuma priželjkivali više vizuelnih ostvarenja, ali je Queen B imala bolji plan.

Dokumentarac prati dešavanja kako na sceni, tako i iza nje. U najavnom video klipu Beyoncé je istakla da se za vreme nastupa oseća slobodno i da na Renaissance turneji nema mesta za osudu. Publika će imati priliku da vidi kako su tekle pripreme za turneju, čuju insajderske priče, ali i osete jedinstvenu emociju koja je prisutna tokom njenih performansa.

U CineStar bioskopu u Beogradu otvorene su dodatne sale zbog velikog interesovanja. Ulaznice se mogu rezervisati na njihovom sajtu i koštaju 900 dinara.

Foto: Profimedia / Instagram @beyonce

Učitati još
Zatvori