Tyler, the Creator x Lacoste: Odeća, muzika i kinematografija
Tyler, the Creator x Lacoste: Odeća, muzika i kinematografija

Tyler, the Creator x Lacoste: Odeća,
muzika i kinematografija

Kada smo postavili tezu da su muzika i moda umetničke forme privržene jedna drugoj koje tačku spajanja pronalaze u aposlutno razumljivom izražavanju koje dopuštaju svojim konzumentima da neopterećeno uživaju u njihovim čarima (bez mogućnosti pronalaska adekvatnijeg izraza), nismo mogli ni da naslutimo da će se dve naizgled oprečne industrije isprepletati na način na koji deluju u modernom društvu. Ne samo što su muzičke zvezde postale atraktivne luksuznim modnim kućama, najveći virtuozi muzičke industrije postali su najuticajnije ličnosti kada je reč o novom dobu modnog promišljanja i stilskog izražavanja. Kanye West je uveo sportswear u visoku modu, Pharrell Williams je redefinisao Louis Vuitton, Asap Rocky postao je ultimativni sinonim promišljenog stila, a Tyler, the Creator je svoje dizajnersko umeće predočio publici još 2019. kada osniva sopstveni brend le FLEUR*. Fast forward, muzički genija lansirao je još jednu saradnju sa  francuskim brendom teniske estetike Lacoste.

Tyler, The Creator x Lacoste

Prva saradnja američkog repera i francuskog brenda dogodila se još 2019. kada su kreirali Spring/Summer kolekciju koja je vrlo brzo postala jedna od najtraženijih. Bilo kako bilo, drugi drop je stigao, ali ovog puta u Fall/Winter izdanju. Tyler, the Creator x Lacoste savršena je fuzija koja ideološki predstavlja spoj gotovo identičnih stilskih filozofija. Međutim, kako je već nadaleko poznato, Tyler neretko ruši granice jedinstvenog delanja unutar jedne sfere. Osim što je dizanirao kolekciju koja se naslanja na prvobitne dizajne koji još jednom uključuju prepoznatljivu le FLEUR* paletu boja i kultne džempere sa V izrezom, kardigane i polo majice, Tyler stoji iza kreativne direkcije reklamne kampanje, kao i prateće muzike.

Odeća, muzika i kinematografija

Tyler, the Creator x Lacoste saradnja predstavlja idealno otelotvorenje svega što američki reper jeste. Imrezivno iskustvo koje spaja tri velike Tylerove ljubavi – modu, muziku i film, jedno je od najboljih kampanja današnjice. Uostalom, reklama izgleda kao bilo koji Tylerov spot sa Call Me If You Get Lost albuma koji su sami po sebi svojevrsno remek-delo.

Foto: Instagram (@lacoste, @feliciathegoat)

Učitati još
Zatvori