Novak Đoković našao se u čeljustima krokodila za potrebe nove Lacoste kampanje
Novak Đoković našao se u čeljustima krokodila za potrebe nove Lacoste kampanje

Novak Đoković našao se u čeljustima krokodila za potrebe nove Lacoste kampanje

Zvanično najbolji sportista sveta, Novak Đoković, već sedam godina sarađuje sa francuskim brendom Lacoste koji ga oblači kako za teren tako i za razne privatne dnevne događaje.

Ova saradnja bazirana je na četvorogodišnjim ugovorima i traje od 2017. godine, a Novak je glavni svetski promoter brenda koji je personifikacija dobrog stila i tenniscore estetike. Pored njega, Lacoste ambasadori su i teniseri Daniil Medvedev i Grigor Dimitrov.

U čeljustima krokodila

Novak Đoković i fotograf Willy Vanderperre udružili su snage za potrebe nove Lacoste kampanje u okviru koje je naš teniser pozirao u – čeljustima krokodila.

Slogan kampanje glasi #PlayBig i nosi poruku da u svetu sporta imate dve opcije – go big or go home. Kako je Novak i ove godine dobio Laureus priznanje za zvanično najboljeg sportistu sveta jasno nam je da je on perfect match za mindset pobednika koji nam je, kao legacy, ostavio legendarni René Lacoste.

Novak je izjavio da se on na terenu oseća i ponaša kao pravi predator jer mu je pored fizičke snage potrebna i ona mentalna igra nadmudrivanja sa protivnikom kako bi došao do pobede. Uloge predatora i plena su u sportu ključna tačka u kojoj onaj mudriji (i fizički spremniji) preokreće rezultat u svoju korist.

Novak Ðoković x Lacoste

Novak i Lacoste 2025. godine završavaju drugi obnovljeni četvorogodišnji ugovor a naš teniser pravi je reprezent pobedničke filozofije koju zagovara ovaj francuski brend.

U okviru svetskih Lacoste maloprodajnih objekata možete naći i Novakovu limitiranu activewear kolekciju u kojoj igra sve svoje mečeve, a njegovi off duty stajlinzi podrazumevaju popularne Lacoste koledžice.

Sigurni smo da će naš teniser na neki način nastaviti saradnju sa francuskim brendom i u budućnosti, kako u okviru sportske garderobe tako i u okviru lifestyle segmenta. Lacoste zagovara uspeh a niko se na svetu ne nosi tako dobro sa uspehom kao Novak Ðoković – na sportskom terenu ali i van njega. You just have to be a born winner.

Foto: Instagram / @lacoste / @djokernole

Učitati još
Zatvori