Prva revija Pharrella Williamsa za Louis Vuitton: Sve i svašta
Prva revija Pharrella Williamsa za Louis Vuitton: Sve i svašta

Prva revija Pharrella Williamsa za
Louis Vuitton: Sve i svašta

Nekoliko spekulacija i lažnih medijskih dojava kasnije, Louis Vuitton je krunisao novog kreativnog direktora muške linije. Nastaviti tamo gde je Virgil Abloh stao jedan je od najtežih zadataka unutar modne industrije, a luksuzni francuski brend odlučio se ni manje, ni više nego za Pharrella Williamsa – muzičkog genija i ljubitelja mode. I zaista je do skoro bio samo to – ljubitelj mode koji je imao dobre kontakte, jasnu viziju i svoju etiketu. Međutim, za razliku od Kanyea, njegovi dizajni nisu okrenuli celu jednu industriju naopačke. Bilo kako bilo, prva revija Pharrella Williamsa za Louis Vuitton je održana, a mi… A mi imamo spisak.

Sve i svašta

Prvi utisci – videli smo sve i svašta, drugi – Pharrell je tu, Louis Vuitton u naznakama. Novi kreativni direktor izgleda da je učinio sve ono što piše u udžbenicima (ili barem mislimo da piše). Iskoristio je ideologiju brenda i reinterpretirao je unoseći svoju ne samo estetiku, već suštinu kao multimedijalnog umetnika kreirajući kolekciju koja predstavlja pravo imrezivno iskustvo.

Tihi luksuz više nije luksuz

Na kratko nas je ponela misao o moći koju porodica Roy uživa dok se stilski povlači u sebe  i nosi samo komade koji ne govore glasno iz kojeg su modnog tabora. Tihom luksuzu i nošenju vrtoglavo skupe odeće na kojoj se etiketa ne vidi jasno već smo uručili otkazni rok,  jer je Pharrell upravo aminovao logomaniju.

And we are here for it.

Umrežavanje i dobri kontakti

Nakon što je neposredno pred reviju tizovao svoju prvu kampanju sa sve Riri u glavnoj ulozi, pomislili smo da jedan dobar kontakt ne čini dobru kolekciju. I bili bismo u pravu da Asap Rocky, Rihanna, Louis Hamilton, Tyler, the Creator, Kim Kardashian i ostali prisutni nisu izgledali kao neka verzija Pharrella. Da ne zaboravimo i nastup. Jay-Z je došao kao šlag na tortu priredivši prisutnima once in a lifetime doživljaj – u costume made LV kožnoj jakni. Preko odela.

Pharrell igra za naš tim – i njegovi modeli nose fudbalsku opremu, a ne igraju fudbal.

Foto: Instagram, IMAX

Učitati još
Zatvori