Black Friday je počeo, a mi izdvajamo favorite iz Zare
Black Friday je počeo, a mi izdvajamo favorite iz Zare

Black Friday je počeo, a mi
izdvajamo favorite iz Zare

Shopping je uvek dobra ideja ako pitate Journal tim. Budući da su pripreme za zimsku [ dodajemo i novogodišnju ] sezonu već uveliko počele, činjenica da nam je upravo stigao black day with red prices nas posebno raduje. U slučaju da vam je potreban hint za shopping ističemo da je pink sako must-have ove sezone, u stopu ga prate i zeleni komadi, a nose se i sive suknje preko kolena. Ipak, kako je bilo gotovo nemoguće napuniti korpu pre uspostavljanja sniženja u Zari, sada je pravi trenutak da otkrijemo koji su se to komadi našli među našim ovoezonskim favoritima.

Add to cart kinda day!

Iako smo uvek za smart kupovinu i zagovaramo pažljiv odabir odevnih komada iznad pukog šopingovanja, čvrsto verujemo da su sniženja odlična prilika za investiranje u komade koje možda nikada ne biste kupili po punoj ceni.

Black Friday sniženje u Zara radnjama najpre počinje na njihovoj mobilnoj aplikaciji, kada je najvažnije da imate brze prste. Ipak, ponuda u radnjama je znatno obimnija, pa se neki komadi mogu naći samo u radnji, te i odlazak u prodavnicu može rezultirati dobrim ulovom. Ali, hajdemo redom.

Friday Thursday is for shopping!

[ online & in bed ]  preferiramo više.

Iako ove godine, Black Friday pada u petak 24. novembra, sniženje na Zarinom sajtu i aplikaciji počelo je sinoć, dok je sniženje u radnjama rezervisano za danas. I dok drugi brendovi imaju u planu da Black Friday sniženje traje i tokom vikenda, sa Zarom to nije slučaj. U  Zarinim radnjama sniženje će trajati samo jedan dan – danas! Nakon toga, prema nezvaničnim informacijama, sledeće sniženje se očekuje tek 26. decembra. Kako smo vam uveliko predložili da upišite četvrtak za online i petak za offline kupovinu u kalendar i ne izdvajate unapred favorite iz Zara ponude, sada je pravi trenutak da predstavimo omiljene Journal komade za ovu sezonu koji se nalaze na sniženju.

sniženje u Zari

Journal Black Friday favoriti

Učitati još
Zatvori