Wear your greens iliti kako i kada smo Journal garderober obojili zelenom bojom
Wear your greens iliti kako i kada smo Journal garderober obojili zelenom bojom

Wear your greens iliti kako i kada smo Journal
garderober obojili zelenom bojom

Nakon crvene i braon, u naš garderober uveli smo i zelenu boju čime smo upotpunili Journal semafor koji je odavno prestao da svetli žutom, i uveo nas u talas zelene koja slobodan prolaz daje kako total green outfitima tako i statement komadima u svim nijansama ove boje. S tim u vezi, eat your greens updejtujemo novom mantrom kojom iz kuhinje prelazimo u segment mode gde grašak, brokoli i spanać menjamo Saint Laurent Loulou torbom, Victoria Beckham Gathered haljinom, Emilia Wickstead Kelin kaputom, etc.

/ @victoriabeckham /

Red – Yellow Brown – Green.

Ne pamtimo da je neki odevni predmet toliko zaludeo internet od kada je Kendall Jenner pre skoro godinu dana prošetala svoju Victoria Beckham Gathered Waist haljinu. Želeli smo je mi, želela ju je kraljica Letizia, želeo ju je ceo svet. Neki su svoj primerak dobili, a neki su svoj entuzijazam iz tmurnog Londona preselili u centralnu Španiju gde su se zaljubili u celokpunu kolekciju Loewe brenda za sezonu proleće/leto 2024. Prvi od jednakih je definitivno komad ljubavi spakovan u predimenzionirani zeleni sako-kaput koji smo targetirali kao must have komad za predstojeću sezonu. I dok čekamo proleće i reday to wear [ ovog puta doslovno ] model koji ne prepuštamo nikome, neprimetno i bez velike pompe shvatili smo da nam se nekad nepopularna zelena ušunjala u levu hemisferu mozga promenivši Journal kolorit koji od skoro ne propušta da na svom radaru detektuje zelenu boju.

Od high end brendova do omiljenih nam street style modela, od Instagram kraljica, pa sve do onih pravih, od pidžame do couture modela – komadi sa potpisom zeleno postali su sastavni deo garderobera svih nas kojima modni kod ne dozvoljava da primetimo da smo ovog puta i mi potpali pod trend zeleno volim te zeleno.

/ @darjabarannik /

Zato sledeći put dok skrolate omiljenu društvenu mrežu i primetite da je trava i u novembru zelena, setite se šta smo vam rekli. I da, ovog puta se ne opirite, već pronađite svoje favorite etiketirano label-om green[s].

 

/ @coast.thebrand /
/ @coast.thebrand /

/ Journal Finds: Omiljeni komadi u nijansama zelene boje /

/ Emilia Wickstead /
/ Emilia Wickstead /
/ SAINT LAURENT /
/ SAINT LAURENT /
/ Naeem Khan /
/ Naeem Khan /
/ khaite /
/ khaite /
/ Amina Muaddi /
/ Amina Muaddi /
/ Massimo Dutti /
/ Massimo Dutti /
/ zara man /
/ zara man /
Učitati još
Zatvori