7 savršenih: Pink sako
7 savršenih: Pink sako

7 savršenih: Pink sako

Pink boja, izazvana Barbie manijom, predala je štafetu boje sezone crvenoj negde krajem leta. Od tada smo na našem sajtu prezentovali bezbroj varijanti kako da stilizujete all shades of red i, istina je, malo smo je se (već) i zasitili. Zato, sad, na početku predzadnjeg meseca u godini fokus vraćamo upravo na pink boju i to odabirom savršenog blejzera/sakoa u ovim nijansama.

Pink for fall? Not groundbreaking.

Znamo, radnje su pune odeće u tamnim tonovima, i pomalo komada u bež nijansama koje prave takozvani koloristički balans u izlozima. Provuče se i pokoja bela stvar, ali to bi bilo to. Međutim, naš Instagram algoritam uporno na homepage vraća pink boju, i to u formi kvalitetnog sakoa (za jesen).

Teksture i materijali nisu letnji, što bi impliciralo da nisu u pitanju summer leftovers koje švercujemo dok traje Miholjsko leto, a koje još nismo odložili u off season sekciju. Ovde se radi o legit jesenjim komadima. Pink sako za jesen IT IS.

Pink sako
@ginevramavilla

How to style?

Jesenji materijali – jesenji autfiti. Zaboravite casual jeans, u fokus stavljamo čipkane čarape, obične crne (poluprovidne) čarape, a pink setovi u stili Jackie O definitivno su naš favorit.

Da ne bude da mislimo kako je pink sako isključivo naš izbor za dan, sparkly varijanta ovog odevnog komada u baby pink nijansi kao stvorena je za noćne izlaske. Bilo da ste team day ili team night, dodajte ove sezone malo boje u vaš garderober, a pink sako upravo je savršen odgovor na temu.

7 savršenih / Pink sako / Fall edition

Pretežno napravljeni od vune ili debljih materijala, pink sakoi ovog tipa mogu se nositi i kao jakne. Idealni za poslovne sastanke kada vam zatreba mali pop of color, ali i večere na kojima ćete sigurno uneti malo razigranosti za svaki sto za kojim se nađete. U nastavku biramo Journal favorite.

Pink sako
Sportmax
Sportmax
Pink sako
Versace
Versace
Pink sako
Etro
Etro
Pink sako
Zara
Zara
Pink sako
Ermanno scervino
Ermanno scervino
Pink sako
Mango
Mango
Pink sako
Rotate
Rotate

Foto: Zara, Mango, Farfetch / Instagram / @sarahlysander / @ginevramavilla / @alexandracooper / @veronicaferraro

Učitati još
Zatvori