Pronašli smo ultimativne Moon Boot modele na velikom sniženju
Pronašli smo ultimativne Moon Boot modele na velikom sniženju

Pronašli smo ultimativne Moon Boot
modele na velikom sniženju

Kako je ski sezona u punom jeku, uveliko smo kreirali smo stilski vodič stylish kombinacija, pronašli idealna ski odela, a na Journal radaru su se našla i ultimativna evropska skijališta koja želimo da posetimo. Bilo kako bilo, došao je trenutak da na mapu zimske modne ideologije pinujemo i Moon Boots modele koji dominiraju scenom. Nakon što smo saznali koji je omiljeni model modnih entuzjastkinja, pronašli smo ga i u lokalnim asortimanima. I to na velikom sniženju.

Kako su čizme za sneg postale fashion?

Kao i svaki romantičan film sa srećnim krajem, čizme za sneg postale su neizostavan deo modne scene. Odlazak na skijanje neretko je podrazumevao beskonačan layering i odsustvo stila, sve dok modne entuzijastkinje nisu shvatile kako da xxl modele čizama učine stylish. Još jednom ističemo važnost stilskih igrica i promišljenog kombinovanja. Od casual lookova, pa sve do formal weara – Moon Boots modele možete da implementirate u bilo koju stilsku ideologiju. I ne, ne mora zimi da vam bude hladno kako biste bili fashion. Potrebna je doza hrabrnosti i mnogo mašte.

Red vs Green

Prošle zimske sezone na listi novogodišnjih želja našle su se crveni, lakovani Moon Boots model. Iako je crvena vodeća boja sezone, ovog puta se okrećemo ka filozofiji zelenih nijansi. Naime, kako društvene mreže saopštavaju aktuelna sezona će biti u znaku zelenih Moon Boots modela, bilo da je reč o kratkim ili čizmama do kolena. Podsećamo da se pored crvenih nijansi na listi trendi boja našla i paleta zelenih tonova, a sa sve nižim temperaturama okrećemo se ka zagasitijem koloru. Logičnim sledom događaja, savetujemo da zimski kapsulni garderober ove sezone ispunite i zelenim statement komadima, a ukoliko tragate za ultimativnim čizmama za sneg – zelene Moon Boots su idealno rešenje.

Journal finds: Moon Boot modeli na sniženju u Buzz Sneaker Station radnjama

Učitati još
Zatvori