Lansirana nova Savage x Fenty kolekcija, a mi ovoga puta nemamo favorite
Lansirana nova Savage x Fenty kolekcija, a mi ovoga puta nemamo favorite

Lansirana nova Savage x Fenty kolekcija, a
mi ovoga puta nemamo favorite

Rihanna nam je ove godine priuštila dovoljnu dozu muzike na poluvremenu Super Bowl-a, malo (pre)više Fenty Beauty marketinga i nekoliko lekcija iz modnog osvešćivanja koje je ispredavala zajedno sa izabranom polovinom reperom Asap Rocky-jem. Kako smo već govorili o njihovoj ljubavnoj priči o dve modne muze – pripadajućoj i nepripadajućoj i mantri „he was a Gucci boy, she was a Fenty girl“ ističući Rihannin status svačije inspiracija, a ničije lutke koja na kraju dana navija samo za „svoj“ tim, diskusiju nastavljamo u istom smeru jer je upravo lansirana nova Savage x Fenty kolekcija.

Tačnije lansirane su dve nove capsule kolekcije, a mi ovoga puta nemamo favorite. Zašto? Odgovor je jednostavan – opsednuti smo svim komadima.

Savage x Fenty with a message

Riri je lansirala verovatno najopušteniju liniju odeće za „po kući“ i spavanje, a oversized majice dolaze sa prilično glasnim porukama. Limitirane „Use A Condome“ u crnoj i „I’m a Virgin“ u nebo plavoj boji napravljene su od 100% pamuka, a na samoj kragni se nalazi i pleteni Savage x Fenty logo.

Takođe, tematske kolekcije nisu nepoznanica kada je u pitanje Savage x Fenty brend, te je neposredno pred lansiranje novih majica, predstavljena i Savage x Pride kolekcija unisex komada u živahnom koloritu i „YOUniversial sizing“ brojevima koja nastoji da poveća inkluzivnu suštinu brenda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori