essence poručuje: 8h matte tečni ruž za usne otporan je čak i na poljupce
essence poručuje: 8h matte tečni ruž za usne otporan je čak i na poljupce

essence poručuje: 8h matte tečni ruž za
usne otporan je čak i na poljupce

Kada se uputimo u potragu za idealni mat tečnim ružem za usne, želimo pre svega pigmentisanu formulu, koja neće isušivati usne i koja, na sve to, pruža dugotrajan mat izgled našim usnama. Do sada smo, nažalost, nebrojano puta bili u prilici da ispobamo ruževe koji naše usne čine suvim, ostavljajući neprijatan osećaj. Zato, kada smo otkrili essence 8h matte tečni ruž za usne, odmah nam je bilo jasno da ovaj proizvod predstavlja revoluciju u nezi i make up-u usana. Postojane, a lagane teksture, ovaj ruž daje nam mogućnost da izrazimo svoju ličnost glasno i ponosno – od jutra do mraka.

Usne su oduvek bile u centru pažnje svih ljubitelja vrhunske šminke

Složićete se da adekvatan make up usana može značajno uticati na finalni izgled – i naše samopouzdanje. Lepo našminkane, one govore za sebe, privlače poglede, odišu senzualnošću i pozivaju na poljupce. One su naša snaga, naši saveznici u samopouzdanju, naši portparoli u svakoj prilici – zbog čega uvek želimo da ih učinimo još izražajnijim i obimnijim. Smeju se, pričaju, zavode, ljube… a uz pravi ruž usnama možete dati dodatnu dimenziju i energiju. Zato im treba posvetiti posebnu pažnju u šminkanju – a to je moguće samo uz pomoć ruža za usne koji je udoban za nošenje, dugotrajan i izražajan.

To je upravo ono što je essence 8h matte tečni ruž za usne, koji nudi visoku pokrivenost i dugotrajan, vodootporan finiš otporan na poljupce koji traje do osam sati. Njegova kremasta, mat tekstura je prijatna na usnama i ne isušuje ih. Zahvaljujući specijalno dizajniranom aplikatoru, tečni ruž se nanosi lako i precizno.

Zašto vam treba essence 8h matte tečni ruž za usne?

Jer nudi sve:

  • traje do 8 sati, prijatne kremaste teksture
  • nudi punu pokrivenost boja, bez isušivanja usana
  • prekrasan raspon boja od nežnih nude nijansi preko slatkih ružičastih tonova do intenzivno crvenih
  • daje trenutnu intenzivnu boju u samo jednom potezu
  • za laku i preciznu primenu
  • otporan na vodu – i na poljupce!

Foto: essence

Učitati još
Zatvori