First look na novu KLÍN kolekciju by Kristina Bekvalac
First look na novu KLÍN kolekciju by Kristina Bekvalac

First look na novu KLÍN kolekciju
by Kristina Bekvalac

Nakon dugoočekivane prve samostalne kolekcije pod nazivom KLÍN / u prevodu KRUG / ikona dobrog stila Kristina Bekvalac, kao logičan nastavak priče ovog leta prezentovala je KLÍN ALL SUMMER kolekciju kupaćih kostima i beachwear-a da bi uspešnu dizajnersku godinu zaokružila holiday kolekcijom koja nosi simboličan naziv LOVE YOUR SHADOW. Najpre je na svom Instagramu podelila teaser kojim je najavila dolazak kolekcije, a potom i obavestila da će se ista naći u prodaji početkom nedelje u @mad_house_belgrade u Beogradu i @lauragattaandfriends u Novom Sadu, kao i online.

Journal tim i ovog puta donosi first look na novu kolekciju koja je došla u pravi čas kao sjajna uvertira u festive sezonu. Ono što se ovog leta istaklo kao summer essentials sa potpisom Kristine Bekvalac, ove praznične sezone dobija potpuni obrt i poziva na putovanje kroz kontraste.

LOVE YOUR SHADOW.

Ako bismo se prisetili Jungove teorije, senka bi obuhvatala nesvesne aspekte ličnosti, koje je ego (iliti primarno ja) potisnuo, ne bi prepoznao ili bi poricao. Jung je verovao da što je više potisnuta i nesvesna naša strana u senci, to nas više pokreće. Ipak, senku ne treba posmatrati kao nešto loše. To je upravo ono što bi trebalo da zavolimo i prihvatimo kod sebe da bismo osetili duboku i autentičnu ljubav prema sebi. Kada prigrlimo svoju senku, osećaćemo se celovitim, a upravo to je i poruka LOVE YOUR SHADOW kolekcije.

S E N K A.

Kako nova kolekcija šalje poruku, senka, taj nevidljivi pratilac našeg bića, skriven u plesu svetlosti i tame, izaziva divljenje. Ona je refleksija naše unutrašnje površine. U njoj su zakopani fragmenti sopstvene prirode koje tek trebamo otkriti, privatiti i osloboditi. LOVE YOUR SHADOW otkriva lepotu u svakom skrivenom delu biti.

Prototip KLÍN žene prvi put se pojavljuje u kontrastnom izdanju – edgy primese uz elegantne siluete stvaraju novu viziju moderne žene koja u ovu prazničnu sezonu ulazi svesna svoje tamne strane. Svetlucave tkanine odražavaju tu večnu igru svetlosti i tame, stvarajući simbiozu između suprotnosti – prihvatanja svakog dela sebe kao dela celine.

LOVE YOUR SHADOW nije samo kolekcija. To je poziv na putovanje prema celovitosti, slavljenje unutrašnjih suprotnosti i prihvatanje svakog dela sebe s ljubavlju. Ona je poziv da osvetlimo svaki kutak našeg bića, učvrćujući povezanost između svetlosti i tame.

Učitati još
Zatvori