That’s hot: Neymar Jr. u novoj SKIMS kampanji
That’s hot: Neymar Jr. u novoj SKIMS kampanji

That’s hot: Neymar Jr. u
novoj SKIMS kampanji

Kim Kardashian nastavlja popločanim putevima marketinških strategije jedne od najuticajnijih žena u igri. Nakon što su se u novoj SKIMS kampanji pojavile Nelly Furtado i Kim Catrall postavili smo tezu o besprekornom PR potezu koji su prisvojili i brojni luksuzni brendovi, a reč je o takozvanom povratku dobro poznatih lica na scenu. Jer, više od puke inovativnosti publika voli dobre reference i pozivanje na teorijske osnove industrije. Fast forward, pop kultura je uzela maha i novo lice brenda SKIMS postala je i Cardi B, da bi nas ubrzo sačekalo vrelo iznenađenje. Brazilski fudbaler Neymar Jr. osvanuo je u poslednjoj SKIMS kampanji kojom je predstavljena prva zvanična menswear linija. Kampanju je fotografisala istaknuta fotografkinja Donna Trope u prepoznatljivom minimalističkom stilu koji u fokus stavlja upravo donji veš.

That’s hot!

Prepoznatljivu uzrečicu Paris Hilton koristimo isključivo u situacijama kada je to i više nego neophodno, a ovo je svakako slučaj. Neymar Jr. u novoj SKIMS kampanji nosi debitanske proizvode muške linije poput bokserica, potkošulja i majica koje su bez pogovora inspirisane sada već kultnom ženskom linijom underweara. Jedan od najboljih fudbalera na svetu predstavlja idealnog ambasadora brenda kada je reč o ideološkim načelima, ličnim stilom i nastojanju da svoju popularnost i uticaj proširi van granica profesionalne karijere.

 

SKIMS Manswear – Shai, Nick Bose & Neymar Jr

Prva muška SKIMS linija zasniva se na sportskoj kolekciji rastegljivih materijala, a veličine će se kretati od xs do 5xs. Pored Neymara, u kampanji su se pojavile i zvezde NBA i NFL lige. U pitanju su košarkaš Shai Gligeous-Alexander i igrač američkog fudbala Nick Bose koji, poput brazilskog fudbalera, predstavljaju idealan izbor kada je reč o odabiru ambasadora čija filozofija koordinira brendu. Njihove priče možete da poslušate na zvaničnom Instagram profilu underwear brenda Kim Kardashian, a prva muška kolekcija biće dostupna već 26. oktobra.

Foto: Instagram (@skims, @kimkardashian)

Učitati još
Zatvori