Donosimo sve o novoj Mihano Momosa Bridal kolekciji „Ad Infinitum“
Donosimo sve o novoj Mihano Momosa Bridal kolekciji „Ad Infinitum“

Donosimo sve o novoj Mihano Momosa Bridal
kolekciji „Ad Infinitum“

Pronalaženje prave ljubavi u savremenom dobu se čini kao izazov. Ubrzani životni stil, pritisak da se prilagodimo društvenim očekivanjima i uticaj tehnologije i društvenih mreža otežavaju izgradnju smislenih odnosa sa drugma. Ipak, želja za trajnim i iskrenim vezama ostaje urezana u naš DNK i iako izazovna, ostvariva je.

U kontekstu Mihano Momosa Bridal kolekcije, isražujemo šta znači obavezati se sebi i sopstvenim vrednostima, ali i drugom biću. Kolekcija odražava savremen, individualistički pristup ljubavi i obavezivanju, a fokus je na izgradnji partnerskog odnosa koji je autentičan za obe strane. Uvažavajući ovakav pristup, Mihano Momosa nudi novu perspektivu iz koje posmatra značaj pronalaženja prave ljubavi u modernom okruženju.

Ad Infinitum

Centralna tema kolekcije je ad infinitum, latinski za zauvek. Mihano Momosa pokušava da otkrije šta današnjem društvu znači „zauvek“, naročito u kontekstu lubavi i predanosti. Obećanje braka je obećanje koje dajemo sami sebi – da ćemo ostati verni sopstvenim vrednostima i da ćemo prihvatiti i sebe i druge kakvi istinski jesmo.

Kolekcija obuhvata odela modernih krojeva i odvažne haljine koje odražavaju osećaj za stil i individualnost žene. Dizajn je elegantan i prefinjen, uz dozu razigranosti koja daje dodatni šarm.

Nova Bridal kolekcija je izraz posvećenosti koju Mihano Momosa ima u dizajniranju garderobe koja je ne samo lepa već nosi i značenje. Zadržavajući fokus na istraživanju značaja ljubavi i predanosti, Mihano Momosa još jednom dokazuje da je više od modnog brenda, te da svojim radom nastoji da osnaži i inspiriše žene.

Kreativni direktor: Mihailo Anušić

Fotografije: Mihailo Anušić, Adem Grljević

Model: Irene Lenzi, Next Models Milan

Šminka: Mr Daniel

Učitati još
Zatvori