Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo u svojim fiokama
Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo u svojim fiokama

Mara Hoffman x One&Only: Ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima koju želimo u svojim fiokama

One&Only Portonovi oduvek predstavlja ultimativnu wellness destinaciju kao savršeni city escape u bilo koje doba godine i ono što uveliko znamo jeste da neretko slavi upravo umetnost putovanja, te nam servira imrezivna iskustva koja spajaju gotovo nespojive ideologije hedonizma. Iako nam je One&Only kompleks poznat po bajkovitom rizortu smeštenom na uzbudljivoj obali Bokokotorskog zaliva, ovog puta nakratko odlazimo u Meksiko.

Naime, One&Only Mandarina predstavio je saradnju sa luksuznim brendom kupaćih kostima koji se oslanja na filozofiju održivijeg načina izrade komada. Reč je o brendu Mara Hoffman, a sama kolekcija crpi inspiraciju iz perioda otkrivanja čari prašuma koje okružuju ovaj rizort ističući retkost neistraženog dela obale na meksičkoj rivijeri Nayarit.

Duhovna sinergija u Mara Hoffman x One&Only kolekciji

Brend Mara Hoffman jedan je od vodećih luksuznih etiketa iz kategorije održive mode, te je saradnja sa One&Only kompleksom bio sasvim prirodan sled događaja. Dva naizgled suprotstavljena brenda u svojoj suštini poslovanja dele neprikosnovenu filozofiju dizajniranja koja se oslanja na smanjenje štetnosti i ekološki održivije delanje.

Shodno tome, ekskluzivna capsule kolekcija kupaćih kostima predstavlja istinsku lepotu ovog rizorta koja je u potpunosti usklađena sa vrednostima modne kuće Mara Hoffman. Lepota, duhovnost, zaštita životne sredite i humanost su imperativi koji predstavljaju osnovu ovog njujorškog brenda. Osnivačica istoimene etikete, Mara Hoffman, posvetila se kreiranju vanvremenskih ženskih komada koji su ujedno naklonjeni održivoj i odgovornoj proizvodnji.

In tropical vibes we trust

Mara Hoffman je osnovala istoimeni brend davne 2000. godine, neposredno nakon doplimiranja. Od tog trenutka, pa sve do danas istoimena modna kuća nalazi se u privatnom vlasništvu sa sedištem na Menhetnu. Njene kolekciju obuhvataju ready to wear asortimane ženske odeće, kao i liniju kupaćih kostima. Svrstava se u kategoriju luksuznih brendova, a nova Mara Hoffman x One&Only kolekcija predstavlja ekskluzivnu swimwear seriju koja odiše tropskim motivima i jarkim bojama. Linija sadrži gornji i donji deo bikinija, kao i jedinstvenu siluetu jednodelnog kupaćeg kostima.

Mara Hoffman x One&Only kolekcija

Foto: One&Only

Učitati još
Zatvori