7 savršenih: Pleteni komadi
7 savršenih: Pleteni komadi

7 savršenih: Pleteni komadi

Prvi dan juna obeležavamo finalnim pripremama za leto, a u ovonedeljnoj rubrici “7 savršenih” u fokusu su se našli pleteni komadi.

Popularna knitwear sekcija na shopping sajtovima dobija novu ulogu, a debele zimske džempere i pulovere menjamo za tanke pletene komade koje obožavamo da nosimo tokom leta.

Ovi komadi uglavnom dolaze u jarkim bojama, a pored odevnih predmeta tu je i pleteni aksesoar u vodu torbi i kapica. Let’s get summer ready in 3 … 2 … 1! 

Pleteni komadi / Summer editon

Pleteni, uglavnom rupičasti komadi idealan su izbor za tople dane, prvenstveno gledano sa tehničke strane jer koža u njima slobodno diše. Sa druge strane, dizajn i kolor palete ovih komada vrlo su atraktivni te ih devojke neretko biraju za sastavni deo svojih letnjih autfita, a jarke boje su pravi match za letnji, preplanuli ten.

Pored pojedinačkih pletenih komada uvek su popularni takozvani setovi, u okviru kojih dobijamo gornji i donji deo koje možemo nositi u kompletu, ali i odvojeno.

Ukoliko ste ljubitelji hot pants komada, koji takođe trenduju ove sezone, knitwear šareni šortsevi biće vaš favorit za summer sezonu ‘24.

Knitwear all year long

Ako ste mislili da su pleteni odevni komadi rezervisani samo za jesen i zimu – grešite. Blogerka Kezia Cook veliki je fan knitwear odevnih predmeta (pogotovo setova) i aksesoara, te nam je ona adresa kada želimo da se inspirišemo kako da nosimo pletivo.

Hanna Schonberg poznata je svojim all white kombinacijama, te je njena letnja knitwear varijanta takođe u svetlim tonovima kako vešto izbegava jarke boje. Po istom principu svoje kombinacije bira i skandinavska blogerka Matilda Djerf, koja je poznata po romantičnom stilu i nežnim, girly kombinacijama.

U nastavku teksta biramo naših 7 savršenih pletenih komada za leto, obratite pažnju kako neki od njih imaju i svoj gornji/donji deo – ukoliko želite da se kompletirate.

Foto: Zara, Mango, Massimo Dutti, Instagram / @keziacook / @matildadjerf / @hannaschonberg

Učitati još
Zatvori