Novi kupaći kostimi hrvatskog brenda Peau ove sezone su još bolji
Novi kupaći kostimi hrvatskog brenda Peau ove sezone su još bolji

Novi kupaći kostimi hrvatskog brenda
Peau ove sezone su još bolji

Leto nam je pred vratima, a Mia Matić i Ema Pilić, dobro poznati duo iza brenda Peau vredno je radio na novoj kolekciji koja će zasigurno, kao i prošlogodišnja, biti totalni hit među ženskom populacijom.

Brend koji je na prvu osvojio srca it devojaka, s oduševljenjem predstavlja treću po redu kolekciju za leto 2023. Najnovija kolekcija sjajno se stopila s predivnim ostrvom Sveti Petar i novootvorenim restoranom i barom St Pietro u Dubrovniku, koji je poslužio kao savršena kulisa za snimanje kampanje, stvarajući neodoljivu kombinaciju stila i ambijenta.

Stigla je nova kolekcija Peau kupaćih kostima

Uz već dobro poznate modele, ove je godine Peau uvažio feedback svojih kupaca pa je tako dodatno poboljšao postojeće modele i materijale. Ta poboljšanja su primenili i na nove modele u kolekciji, stvarajući mešavinu seksi i sportskog dizajna kako bi svaka žena mogla pronaći nešto što odgovara njenom stilu i ono u čemu se oseća smouvereno.

Kolekcijom i dalje prevladavaju monohromatski i klasični tonovi kao što su tamnoplava, maslinasta, nude i crna nijansa s pokojim modelom u žarkim bojama kao što su ružičasta i crvena koje će dodatno istaknuti letnji preplanuli ten.

Novost u kolekciji – peškiri

Osim novih modela, Peau je u novoj kolekciji pripremio i malo iznenađenje, pa je tako u svoj asortiman dodao i peškire za plažu kao savršen dodatak za potpuno uživanje u suncu i moru. Peau peškiri dostupni su u dve bestseller boje – Martini i Peau Original, te se savršeno slažu s istoimenim kupaćim kostimima.

,,Ova kolekcija je simbol naše posvećenosti slavlju raznolikosti i prihvatanju sopstvene jedinstvene lepote. Peau je brend koji je odrastao zajedno s nama, a ove sezone smo okupili novi tim ljudi koji je doneo sveže ideje i kreativnost. Rezultat toga je naša najkonkretnija kolekcija do sada, za koju se nadamo da će vas oduševiti.“, izjavile su Mia i Ema.

Dopustite da Peau postane vaša najdraža destinacija za kupaće kostime i ove sezone – pridružite im se i budite spremne za nezaboravno leto!

Peau kupaći kostimi dostupni su za online porudžbine na zvaničnoj stranici brenda: www.peau.hr, a pratite ih i na Instagramu: https://www.instagram.com/peau_official_/.

Modeli: Mia Matić i Tara Osmić

Fotografi:  Luka Bošković i Stefan Stojanov

Kreativno vodstvo: Ema Pilić, Mia Matić

Preuzeto sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori