Završen je Filmski festival u Kanu: Ovo su najbolji modni trenuci sa crvenog tepiha
Završen je Filmski festival u Kanu: Ovo su najbolji modni trenuci sa crvenog tepiha

Završen je Filmski festival u Kanu: Ovo su najbolji modni trenuci sa crvenog tepiha

U vremenima kada se poimanja mode – čak i visoke – drastično menjaju, Filmski festival u Kanu ostaje utočište glamura i elegancije koju asociramo sa nekim davnim, prošlim vremenima. Bella Hadid ove godine, nažalost, nije prisustvovala prestižnom festivalu, pa smo ostali uskraćeni za njene ingeniozne izbore, no upečatljivih trenutaka nije izostalo. Tokom sedam dana festivala, mnoge filmske zvezde, ali i imena drugih industrija i zanimanja prošetala su crvenim tepihom u svojim najboljim toaletama. Ovog puta rešili smo da izostavimo one manje slavne izbore (iako ih je bilo pozamašan broj), te ćemo se osvrnuti na toalete po kojima će 76. izdanje festivala ostati upamćeno.

Natalie Portman u čuvenoj Dior haljini

Nesumnjiva zvezda ovogodišnjeg festivala bila je Natalie Portman, koja se na premijeri svog novog filma May December pojavila u jednoj od najčuvenijih modnih kreacija – Junon haljini Christiana Diora iz 1949. godine.

Ekipa filma "May December"

Preciznije, Natalie je ponela repliku ovog istorijskog komada, koja se upravo zbog svoje jedinstvenosti i mesta koje ima u istoriji mode, čuva kao muzejski eksponat.

Natalie Portman i Charles Melton

Zlatna palma za best dressed goes to

Fan Bingbing. Kineska glumica i jedno od najuticajnijih imena azijske kinematografije ove godine prošetala je crvenim tepihom u nekoliko navrata, svaki put birajući toalete kojima je potvrdile da je Filmski festival u Kanu neprikosnovena pozornica glamura i visoke mode.

Fan Bingbing
Fan Bingbing
Fan Bingbing

Ovo su još neki od Journal favorita sa ovogodišnjeg Filmskog festivala u Kanu.

Isabelle Huppert
Elsa Hosk
Jennifer Lawrence
Cate Blanchett
Ester Exposito
Grace Elizabeth
Sara Sampaio
Gigi Hadid
Dua Lipa
Elle Fanning

 Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori