Zašto ceo svet priča o stajlinzima Jelene Đoković na Vimbldonu?
Zašto ceo svet priča o stajlinzima Jelene Đoković na Vimbldonu?

Zašto ceo svet priča o stajlinzima
Jelene Đoković na Vimbldonu?

Dok Novak osvaja titule na terenu, Jelena Đoković nastavlja da pridobija pažnju i simpatije modnih stručnjaka širom sveta svojim sofisticiranim i elegantnim stilom. Iako supruga najboljeg tenisera sveta, ona je uspela da se istakne svojom autentičnosću, i svojim stilom, koji odražava njen umetnički izraz. Jelena Đoković je poznata po svom senzibilitetu za dizajn i trendove. Njen način oblačenja predstavlja spoj klasičnih komada sa modernim dodacima, uz naglasak na jednostavnost i eleganciju. A ono što ovaj bračni bar karakteriše jeste to da Srbiju uvek predstavljaju u najboljem mogućem svetlu. Novak svojom igrom, a Jelena svojim ličnim pečatom koji ostavlja, kada je moda u pitanju. Neretko nosi srpske  brendove, gde uspeva da  prezentuje potencijal koji srpska moda poseduje.

Podrška srpskim dizajnerima

Kao i  svakog jula, u toku je najstariji teniski turnir Vimbldon, a Jelena Đoković je ponovo uspela da privuče pažnju svojim stajlingom. Ovog puta, nosivši haljinu srpske dizajnerke Marije Tarlać. Reč je o crveno-beloj mini haljini bez bretela, uz koju je ukombinovala sivo-beli šešir i narukvicom Hermes. Uz sve to, dodala je diskretan nakit, i ponovo dokazala da elegancija ne izlazi iz mode.

Jelena Đoković

Osim svoje vanvremenske elegancije, Jelena Đoković takođe ima izraženu filantropsku stranu. Kroz svoju humanitarnu fondaciju, ona se trudi da podrži razne projekte koji se bave obrazovanjem i zdravljem dece. U skladu s tim, njeni modni izbori često reflektuju njenu etičku svest i podršku održivoj modi. A to je i pokazala, trećeg dana Vimbldona, kada je nosila kreaciju srpske dizajnerke Marijane Andrić.

Jelena Đoković

U pitanju je brend MARIDRUNA, iza kojeg stoji Andrićeva, a kako i sami kažu princpip stila jeste održivi razvoj. Cilj im je da njihove kreacije mogu da traju godinama, i da se prenose sa generacije na generaciju. Beli kardigan, pod nazivom Emily, koji je nosila Jelena Đoković, napravljen je od dlake angorske koze, a inspirisan je idejom povezivanja sa svetlošću morske prirode. Deo je kolekcije proleće – leto 2023, a ako niste sigurni kako ovaj komad odeće možete nositi, neka vam Jelena posluži kao inspiracija.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori