Ipanema: Sinonim za pravu letnju modnu avanturu
Ipanema: Sinonim za pravu letnju modnu avanturu

Ipanema: Sinonim za pravu
letnju modnu avanturu

„Tall and tan and young and lovely, the girl from Ipanema goes walking.“

Postoji nešto neodoljivo privlačno u vezi sa Brazilom, njegovom energijom i kulturom. Legenda kaže da najlepše žene možemo videti na Copa Cabana plaži, dok je u blizini jedna od najluksuznijih četvrti u zemlji – Ipanema.

Istoimeni brend inspirisan je upravo brazilskom kulturom, a svaka kolekcija prenosi egzotičan duh po kom su poznate sve brazilske plaže. Nastao davne 1971. godine, od starta pa sve do danas neguje živopisan duh ove nacije, a jarke boje bile su i ostale njegov zaštitni znak.

Filozofija brenda počiva na teoriji da je sloboda suština života i da je jako važno da slobodno biramo puteve kojim želimo ići.

Ipanema

Jarke boje i unapređen dizajn su karakteristike koje čine DNA brenda, a koliko god se trendovi menjali znamo šta da očekujemo od njihovih kolekcija.

Prošlogodišnjoj ekipi brend ambasadora, Vidi Todorović i Unji Green i Nikoleti Vukčević ove godine pridružile su se influenserke Tatjana Bosanac, Snježana Šućur, a mi vas vodimo u njihove letnje Ipanema avanture.

Kako se ovaj brazilski brend prilagođava uz različite lifestyle identitete, tako je i odabir ambasadora svojevrsni pokazatelj kako se njihova obuća može kombinovati uz potpuno različite stilove.

Ipanema leto ‘23

Devojke su spremne za leto ‘23, svaka u skladu sa  stilom koji neguje. Od letnjih lepršavih haljina do iscepanog denim uzorka, Ipanema prati stilski ritam svake od nas bilo da je u pitanju boho, romantičan ili više sportski orijentisan stil.

Upoznajemo se sa našim Ipanema devojkama i delimo njihove stilske predloge za leto.

 

Tatjana

Novosadska influenserka plave kose i nežnih crta lica predstavila nam se u više stilskih pravaca, a njeni summer essentials su haljine: lepršava bela, kratka haljina sa uzorkom na tufne ali i floralnim printom. Kada je obuća u pitanju u fokusu je primarna bela, ali i boja lavande. Nežno, svedeno i romantično.

Ipanema
Ipanema

Snježana

Devojka vedrog duha i zaraznog osmeha prava je predstavnica modernih krojeva i savremenih formi, a oversize jeans njen je go to za svaki dan.

Kada želi da bude u više girly fazonu, Snježana vadi keca iz rukava – dugu lepršavu haljinu ili set u animal print-u.

Ipanema

Nikoleta

Čini nam se da inicijalno neguje boho stil, a floralni print takođe je vrlo prisutan u njenim svakodnevnim kombinacijama. Nikoleta, poreklom iz Crne Gore, oduvek je na minut do mora, te nas ne čudi njena ljubav prema otvorenoj obući.

Ipanema

Unja

Pošto se inicijalno bavi plesom, Unja neguje naviku da garderoba mora biti udobna i pratiti liniju tela, kako bi sve aktivnosti u njoj bile olakšane. Šortsevi i pantalone njen su definitivan izbor, ali estetika ne trpi radi komfora, naprotiv.

Vida

Ona je prava nežna duša, a esenciju njenog stila čine ženstveni komadi koji se sjajno uklapaju uz njenu energiju. Vida je make up artist, ali istovremeno gaji ljubav prema modi i uvek spremno odgovara na aktuelne trendove.

Svi Ipanema modeli koje devojke nose mogu se kupiti na ovom sajtu.

 

Foto: Mihailo Milovanović // @_hamato_yoshi_

Učitati još
Zatvori