Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up store u francuskim Alpima
Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up store u francuskim Alpima

Jacquemus otvorio prvi planinski pop-up
store u francuskim Alpima

Samo dan nakon što nas je kroz šaljivu Instagram objavu naslovljenu kao My first day in Courchevel Jacquemus pravljenjem Sneška Belića ubedio da na trenutak poželimo sneg, francuski dizajner naterao nas je da pomislimo kako bi bilo lepo da se i mi nalazimo u istoimenom ski centru. Razlog za to je vrlo jednostavan. Upravo ovde otvorena je prva planinska pop-up radnja brenda koji je još jednom dokazao da je kreativnost jedna od njegovih glavnih odlika. A samim tim i prednosti.

Les vacances au ski de Jacquemus

Iako su ga lokacije održavanja revija mnogo puta izdvojile od ostalih dizajnera, ovaj put reč je o lokaciji nove radnje. Inovativna marketinška strategija sada nas je smestila u Courchevel 1850. Regija poznata po luksuznom životnom stilu postala je bogatija za još jedan one of a kind dragulj. Ovo područje predstavlja jednu od glavnih turističkih atrakcija za brojne poznate ličnosti. Prošle godine ovde se nalazio Louis Vuitton pop-up store, a ove se Jacquemus odlučio da na istom mestu otvori svoj.

@jacquemus
@jacquemus

Opremljena u minimalističkom stilu, prodavnica je obogaćena festive elementima poput ukrasa i novogodišnje jelke. Iako još uvek nisu poznati detalji njene sadržine i trajanja, Jacquemus i njegov tim pozvali su nas sve da upoznamo, kako su napisali na Instagramu, their new baby.

Foto: Instagram @jacquemus

Učitati još
Zatvori