Noviteti domaćih brendova koji su stigli na iMade platformu – želimo ih sve!
Noviteti domaćih brendova koji su stigli na iMade platformu – želimo ih sve!

Noviteti domaćih brendova koji su stigli na
iMade platformu – želimo ih sve!

Ukoliko ste mislili da smo dramatični bez pokrića – nismo. Imamo ne jedan, već sedam razloga za shopping – domaći brendovi, mala proizvodnja, kvalitet vs. kvanitet, made with love, u trendu, online kupovina – i treba nam (čak i kad nam ne treba)!

Reč je o novitetima na iMade online shopping platformi koja na jednom mestu okuplja prava mala remek-dela domaćih autora. Osim toga, njihova draž je pre svega u genijalnim fresh & unique idejama, iMade koferima koji su uvek na wish listama svih trendseterki, ali i ponudi koja broji neka od najveća dizajnerska imena sa naših prostora. Mihano Momosa, mm couture, people like us, Woolnia, Softness – samo su neki od njih. Sada smo pali na ovih sedam brendova koje smo našli na iMade-u.

iMade

1 | Rose de Mai

Rose de Mai je održiv brend i istinski predstavnik spore mode. Svi komadi su izrađeni ručno od visoko kvalitetne prave kože i predstavljaju sinergiju truda, inspiracije, utentičnosti i ljubavi prema dizajnu. Sada noviteti dolaze u vidu Dahlia torbe od najfinije jagnjeće kože, ukrašene pozlaćenom plaketom logotipa, Lulu i Euphoria trendi torbe od kože za svaku priliku.

iMade
rose de mai | iMade

2 | mm couture

Luksuzni, mm couture ručno rađeni šeširi po meri od najfinije tkanine, modernog dizajna. U stalnoj potrazi za novim idejama i dizajnom nastojimo da pratimo savremene trendove ne zanemarujući tradicionalnu izradu. Alex šešir je jedan od najprepozntaljivijih modela ovog brenda. Napravljen od perforirane rafije, ovaj šešir je lagan i prozračan. Marrony je šik opcija za zaštitu lica od sunca. Lumy je inspirisan idiličnim pejzažima Balearskih ostrva, dok će se Gody od peščano, bež kepera savršeno uklopiti uz svaku kombinaciju.

iMade
mm couture | iMade

3 | Simply Ollie

Minimalizam koji donosi rezultate – tako opisujemo Simply Ollie. Neodoljivi spolja i pregledni iznutra, ovi planeri su idealni za sve one koji žele da unesu malo reda u svoj univerzum. Dizajnirani tako da budu prilagodljivi svima i jednostavni za upotrebu.

 

iMade
simply ollie | iMade

4 | MIRKA

U svakoj petlji MIRKA proizvoda utkano je puno ljubavi majke i ćerke prema ručnom radu, koje su želele da pronađu svoj kreativni svet, ostave unikatni trag i sačuvaju tradicionalni zanat od zaborava. Kardigan u vintage stilu sa francuskim vezom, heklani kardigan ravnog kroja i naglašenih naramenica sa vezenim detaljima i ručno rađena torba sa metalnim biglom.

iMade
mirka | iMade

5 |  Silkeep

Silkeep brend pokrenut je od strane mladog bračnog para, koji su najpre kreirali svilenu posteljinu za lične potrebe. Tako su došli na ideju da osnuju svoj brend sa 100% svilenim proizvodima. Svilene 3D maske za spavanje blokiraju svetlost, ne vrše pritisak na kapke i idealno su rešenje za osobe sa osetljivim i suvim očima ili za one koje imaju ekstenzije u trepavicama. Limited edition marble jastučnica od 100% mulberry svile je naš ultimativni favorit.

iMade
Silkeep | iMade

6 | Katarina Zlajić

Kako je inspiracija za sve Katarina Zlajić komade potekla iz prirode, a kreirana neodoljivom teksturom rajsferšlusa koji se topi u živom pokretu i obuhvata žensko telo – nameće se vizuelni dijalog na dubljem nivou. Ko smo, kako živimo, kako osećamo, da li saosećamo, kako dišemo i koliko suptilno koračamo ovom planetom. Od noviteta izdvajamo Gold Tears narukvicu u zlatnoj galvanizaciji sa tirkiz kamenom, Double Eye i Gold Rib minđuše i Silver Wave prsten u srebrnoj galvanizaciji.

iMade
Katarina Zlajić | iMade

Last but not least, novi miris La vie en rose brenda Like a therapy o kojem smo već pisali. Nastao kao oda pesmi La vie en rose u sebi nosi zelenkaste note jabuke i pokošene trave, koje preplavljuje sladunjavi miris smokve i suvog voća. Pri prvom mirisu sedećete u malom francuskom bistrou ispijajući jutarnju kafu i uživati u tek ispečenom croissant au chocolat.

iMade
Like a therapy | iMade
Učitati još
Zatvori