First look: Nina Rajak predstavila novu bridal kolekciju – METAMORFOZA
First look: Nina Rajak predstavila novu bridal kolekciju – METAMORFOZA

First look: Nina Rajak predstavila novu
bridal kolekciju – METAMORFOZA

Dizajnerka, Nina Rajak je za sam kraj godine pripremila bridal kolekciju venčanica i belih haljina, pod naziovm Metamorfoza. Dizajnerka je kao ekskluzivnu lokaciju snimanja editorijala izabrala Tursku, tačnije slano jezero Tuz, koje je poznato po svojoj vibrantnoj roze boji, što ga čini spektakularnim. Fotografski par HIISHII (Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna) zaslužan je za fotografije kolekcije koje oduzimaju dah.

Metamorfoza

Metamorfoza znači promena oblika ili prirode stvari ili osobe u potpuno drugačiju. Više od deset godina karijere, Nina Rajak obeležava i više od deset godina rasta, metamorfoze i jačanja feminizma. Kolekciju čine zamršeno konstruisani komadi Nine Rajak, od kojih mnogi spajaju ručno izvedene tehnike mode sa 3D štampanim panelima i inovativnim materijalima.

„Ova bridal kolekcija je okrenuta budućnosti, inspirisana transformacijom ženskih identiteta, perspektiva i životnih ciljeva. Sve je u tome da je njen univerzum svestan, emancipovan i neustrašiv. Njene vrednosti su se promenile; ona nije ničija druga polovina, niti joj treba da druga polovina bude cela. Ona može da se transformiše u koga god želi, a da nije ograničena konvencionalnim društvenim očekivanjima i normama. – objašnjava Nina.

Lice kampanje je Lea Davogić, stajling je radila Irena Jovanović, a deo nakita je posebno za ovu priliku radio Nina Rajak Atelier, kao i Goldy Jewelery. Svaki od modela u ovoj kolekciji je delikatan, ženstven i razigran, istovremeno moćan, ekspresivan i ekstravagantan.

Kolekcija Nine Rajak dostupna je na dve lokacije: Masarikova 37, Subotica i Designer’s District u Beogradu.

 

Foto: HIISHII (Katarina Batuta Višekruna i Uroš Višekruna)

Učitati još
Zatvori