‘97 Givenchy & Vivienne? – Kendall Jenner predstavila čak dva Met Gala after party autfita
‘97 Givenchy & Vivienne? – Kendall Jenner predstavila čak dva Met Gala after party autfita

‘97 Givenchy & Vivienne? – Kendall Jenner predstavila čak dva Met Gala after party autfita

U modnom svetu, čini se da je prvi ponedeljak u maju jedan od najdužih ali i najzanimljivijih dana. Nakon najbolje obučenih zvanica, voditelja i organizatora i nezaboravnih momenata sa ovogodišnje Met Gale, sat je otkucao i zaronio u nešto dublju noć. PM to AM, neki bi rekli a mi to zovemo after party nakon najvažnijeg modnog događaja u godini.

Na zeleno-bež tepihu svedočili smo dominaciji Galliana i McQueena, te su nam se u PM fazi želje (delimično) ispunile. A šta nam donosi AM? Još dublju arhivu? Da li ćemo videti famoznu Muglerovu Fashion Ant koloniju ili se comeback saga završila u popodnevnim časovima?

S toga, našeg Journal Fashion insidera poslali smo u detaljnu analizu Met Gala 2024. after party manifestacije uz odabrane najbolje obučene zvanice.

Kendall Jenner scores 2 with Givenchy (and McQueen)


Druga runda modne večeri je stigla. Poznata manekenka Kendall Jenner, zasenila nas je svojom main kreacijom i pričom iza iste. Kako je izabrala svoj dream team, uz Givenchy kao oslonac a kreacije čuvenog Alexander McQueena kao desnu ruku, bela haljina je pala. I to sa krilima, i to za after party. Ipak se čini da je Kendall score-ovala tri boda ovim potezom. Ovog puta njen izbor bila je upečatljiva kreacija iz kolekcije koja je obeležila 1997. godinu.

A naše pitanje je – gde je Mugler iz ‘97?

Then she pulled Vivienne?


Kendall Jenner za ovogodišnju Met Galu imala je par kečeva u rukavu. Dva su bila pod potpisom Alexander McQueena uz Givenchy, dok se poslednji lepršavo krio iz potpisa britanske dizajnerke Vivienne Westwood.

Ovog puta manekenka je igrala na custom kartu i ako je arhiva pod njenim imenom uzela epitet jednog od najboljih look-ova večeri. Bela mini haljina s upečatljivim izrezom i još upečatljivijom, pak nežnom čipkom nalazila se pod dizajnerskim potpisom Andreasa Kronthalera, muža legendarne dizajnerke.

Kendall Jenner after party
profimedia
Kendall Jenner after party
profimedia

Foto: Profimedia; Instagram / @kendallsnapc,@kendalljenner

Učitati još
Zatvori