(Almost) Royal affair: Ed Westwick i njegova verenica poselili su konjičke trke
(Almost) Royal affair: Ed Westwick i njegova verenica poselili su konjičke trke

(Almost) Royal affair: Ed Westwick i njegova
verenica poselili su konjičke trke

Britanski glumac Ed Westwick, koji je stekao enormnu popularnost kao Chuck Bass u seriji “Gossip Girl”, u poslednje vreme ponovo je u žiži interesovanja.

On je nedavno verio svoju dugogodišnju partnerku Amy Jackson, a par je bio i među glavnim zvezdama nedavno održane Nedelje mode u Milanu. Na njihovim profilima smo imali prilike da vidimo i kako su renovirali glumčevu staru kuću i od nje napravili luksuznu oazu mira, a ove nedelje par je posetio konjičke trke koje se tradicionalno održavaju u središnjem delu Engleske.

Chuck Bass in Real Life

Glumac vodi veoma luksuzan off screen život – svoju devojku verio je u poznatom skijalištu Gstaad u Švajcarskoj, nakon toga par je provodio vreme između Londona, Pariza i Milana da bi sada završili na royal eventu u središtu Engleske.

Konjičke trke su u Britaniji uvek predstavljale izvestan prestiž, kako kroz istoriju tako i dan – danas. Kraljica Elizabeta II redovno je posećivala ovakve manifestacije, dok je istovremeno gajila ogromnu ljubav prema životinjama, te je u svom vlasništvu posedovala veliki broj trkačkih konja.

Ovog puta glumac i njegova verenica došli su na konjičke trke sa poznatim modnim brendom Holland Cooper, koji je svoje ambasadore okupio u engleskom gradiću Cheltenham, poznatom po ovakvim manifestacijama.

Holland Cooper kao personifikacija britanske mode

Kada pomislimo na vizuelni prikaz britanskog stila prva asocijacija su nam kostimi iz Guy Ritchie filmova – karirani uzorak, ukrojeni sakoi, kaputi i jahačke kapice u raznim varijacijama i desenima (sve ovo možete videti u rediteljevoj novoj seriji “The Gentlemen” koja trenduje na Netflixu).

Upravo je ta estetika utkana u dnk brenda Holland Cooper, koji najbolje personifikuje british royalty obrazac oblačenja. Sve zvanice koje su prisustvovale konjičkim trkama morale su da ispoštuju izvestan dress code, a Ed Westwick ga je malo začinio kako je za donji deo svog autfita izabrao neočekivane – kožne pantalone.

Učitati još
Zatvori