Journal Fashion insider: Sve o novoj Gucci Lido kolekciji i haljini Celia Kritharioti brenda inspirisanoj Challengers filmom
Journal Fashion insider: Sve o novoj Gucci Lido kolekciji i haljini Celia Kritharioti brenda inspirisanoj Challengers filmom

Journal Fashion insider: Sve o novoj Gucci Lido kolekciji i haljini Celia Kritharioti brenda inspirisanoj Challengers filmom

Kako vreme prolazi čini nam se da naš Journal Fashion insider dvadsesetčetvoročasovno vodi računa o svim modnim novitetima. Pre samo par dana na njegovom radaru našao se The big three – ubrajajući novu Paris Texas x Nadia Lee Cohen kolaboraciju, prvo mesto Miu Miu brenda na HOTTEST BRANDS listi i (potencijalna) ostavka Hedia Slimanea iz modne kuće Celine. Ko (potencijalno) ide u Chanel a ko preuzima Celine za sada još uvek ne znamo, dok slobodno možemo tvrditi da je Sabato De Sarno ozbiljno shvatio svoju Gucci igru, prezentovajući nam novu kolekciju pod Gucci Lido potpisom. Naš fashion news ovog puta upotpunio je i jedan od omiljenih modnih tandema. Law Roach i Zendaya (opet) su prešli modnu igricu svojim novim izdanjem za Challengers press turneju uz potpis Celia Kritharioti brenda.

Gucci Lido


Sabato De Sarno, kreativni direktor italijanske modne kuće, svojim stvaralaštvom u sklopu Gucci etikete veoma brzo osvojio je srca mnogih modnih fanatika. Ancora saga bordo boji dodala je epitet boje sezone, kampanja sa Kendall Jenner i Bad Bunnijem naterala nas je da se na trenutak zapitamo da li konekcija između ovih zvezda nije samo PR stunt, te smo se pitali šta je sledeće?

Ovog puta noviteti stigli su u skopu nove kolekcije pod nazivom Gucci Lido. Ova linija na trenutak probudila je summer nostalgiju, stavljajuci svoje komade u resort kategoriju. U sklopu Gucci Lido sage, imali smo prilike da svedočimo novim siluetama i letnjem take-u bag game-a ali i fantastičnim ready to wear komadima koji će obeležiti ‘24 leto. Kako italijanska modna kuća poručuje The Gucci Moon Side bag goes pink, znali smo da će ovu kolekciju okarakterisati vibrantnije boje.

Zendaya, Law Roach & Celia Kritharioti


Film Challengers digao je kinematografski i modni svet na noge uz pomoć Zendaye i Law Roacha. Ovaj modni dvojac kroz celokupnu press turneju predstavio je mnoštvo custom made izdanja. Od Loewe štikli s ikoničnom teniskom lopticom i šljokičave zelene haljine s siluetom teniserke do Louis Vuitton arhive potpisane od strane Marca Jacobsa, Zendaya i Law definitivno vode modnu (a i filmsku) igru. Ovaj big vision and small detail duo, još jednom očarao je svojom next level vizijom.

Ovog puta, custom i stick to the theme tematika došla je na sledeći nivo. Poznata glumica ponela je haljinu koja je predstavljala sam poster Challengers filma. Iza dinajnerskog potpisa našla se grčka modna kuća Celia Kritharioti poznata po svom embellished radu. Poster filma ovog puta našao se u obliku šljokičave mini haljine, a nas zanima koji je to sledeći korak ovog ikoničnog modnog dvojca.

Učitati još
Zatvori