005: the perfect denim – stiže nam nova kolekcija Khy brenda pod potpisom Natashe Zinko
005: the perfect denim – stiže nam nova kolekcija Khy brenda pod potpisom Natashe Zinko

005: the perfect denim – stiže nam nova kolekcija Khy brenda pod potpisom Natashe Zinko

Go Kylie, Go!

I ako Kardashian sestre u poslednje vreme parti narativ da je većina njihovih brendova takozvani cash grab, one iznova i iznova uleću u business igru sa apsolutno svih strana i ne mislimo da je to loše. Kylie Jenner odlučila je da je ovo njena udarna sezona, te je u poprilično kratkom vremenskom periodu lansirala novi parfem, brend alkoholnih pića i sada se okrenula svom modnom business-u. Pod potpisom Khy brenda stiže nam nova kolekcija uz numerološku oznaku 005 i slogan the perfect denim. Međutim, svoju poziciju u dizajnerskom timu ovog puta uzela je Natasha Zinko. Ko je Natasha? Odakle baš ovaj spoj? Donosimo sve detalje o ovoj kolaboraciji.

Khy X Natasha Zinko

Pre svega, hajde da se na trenutak vratimo na početke Khy brenda. U oktobru 2023. godine Kylie Jenner osnovala je svoj novi modni brend pod imenom Khy. Kao  najveći fokus zvezda istakla je da želi da proizvodi kvalitetne komade po high-street cenama. Ova vest obradovala je sve modne fanatike, znajući da nam stiže nešto s potpisom Kylie Jenner bez preterano visokih cena. Prvi drop ovog brenda fokusirao se na komade od lažne kože. I ako se digla fama oko same vesti da nam stiže novi modni brend, ljudi i nisu bili preterano oduševljeni prvim drop-om, poentirajući da je većina odevnih komada u kolekciji već viđena. Prateći Khy shvatili smo da očigledno svaki novi drop ima potpuno novu priču i primarnu siluetu/materijal na koji se fokusira. Prvog puta to je bila lažna koža, drugog puta puffer jakne u 3 različite boje, zatim sweats & tees i za kraj romantične siluete 004 drop-a.

Kako smo razjasnili dosadašnje poslovanje ovog brenda, vreme je da se fokusiramo na gostujeću dizajnerku ove kolaboracije.

Natasha Zinko je London based ukrajinska dizajnerka koja predstavlja jednog od apsolutnih favorita među celebrity modnom scenom. Svoje studije zavrsila je na londonskom St Martin’s univerzitetu na odseku Art and Jewellery Design. Poznata je po svom inovativnom pristupu dizajnu i na neki način slobodno možemo reći da su njene kreacije obeležile ovogodišnji Coachella festival, te smo imali prilike da ih vidimo na nekoliko izvođača. Kako je inovativna u modi, tako je inovativna i u proizvodnji nakita i poseduje svoj matcha shop u Londonu.

005: the perfect denim

Peta kolekcija Khy brenda nalazi se pod potpisom denim-a. Ovo nas ni malo ne čudi s obzirom na to da smo dolaskom Cowboy core estetike u modnu industriju primetili dominaciju teksasa. Prve nacrte smo već videli, sneak peak post-om na Khy profilu dok kolekciju u celosti možemo očekivati 25. aprila. Za sada, čini nam se da se kolekcija pretežno bazirala na baggy modelima farmerki demantovajući iskaze male Prade i vraćanje skinny jeans-a. Nadamo se da će Natasha Zinko doneti notu svog inovativnog dizajna u ovu kolekciju i da se većina modela neće uvrstiti u basic everyday kategoriju. Do tada, samo možemo verno isčekivati sledeći hint ove kolaboracije.

Foto: Instagram  / @khy, @natashazinkomagazin

Učitati još
Zatvori