Prvi Coachella vikend protekao je u znaku specijalnih gostiju – donosimo sve o tome
Prvi Coachella vikend protekao je u znaku specijalnih gostiju – donosimo sve o tome

Prvi Coachella vikend protekao je u znaku specijalnih gostiju – donosimo sve o tome

Jedan od najpoznatijih muzičkih festivala na svetu, a ujedno i ultimativno mesto dobrog muzičkog provodaCoachella – završio je svoj prvi vikend. Ovaj festival ste mogli da pratite uživo putem YouTube kanala, uzevši u obzir da su ove godine oformili međusobnu saradnju.

Prvi vikend Coachella festivala nije samo doneo muzičke spektakle, već je obilovao neočekivanim gostima koji su podigli festivalsko uzbuđenje na novi nivo. Bine su bile poprište iznenađujućih pojava i ekskluzivnih dueta koji su oduševili prisutne. Od neočekivanih iznenađenja do nezaboravnih trenutaka na sceni, Coachella je bila mesto gde su se sudarili svetovi muzičkih legendi i novih zvezda. U nastavku donosimo sve detalje o specijalnim gostima koji su obeležili prvi vikend Coachelle na jedan potpuno urban i nezaboravan način.

BIZARRAP & SHAKIRA

Prvi vikend Coachelle je bio prepun iznenađenja, a večernji nastup Bizarrapa u petak nije izostao sa tog spiska. Energija koja je vladala tokom njegovog DJ seta dobila je dodatni impuls kada se Shakira pojavila na sceni, najavljujući svoju nadolazeću turneju.

Dvojac je zajedno izveo svoje hitove La Fuerte i BZRP Music Sessions, Vol. 53.

Shakira se pridružila Bizarrapu na bini, iznenada se pojavivši iza njega na platformi koja se polako spuštala dok je pevala. Odevena u flaming-red haljinu sa ogromnim avijatičarskim naočarama, bila je neodoljiv prizor koji širi energiju i pozitivnu atmosferu među publikom.

Nakon što su zajedno izveli nekoliko pesama, muzika je privremeno utihnula. Zatim, Shakira se obratila publici na španskom i engleskom jeziku. Najavila je svoju buduću turneju i otkrila značenje poruke koju je ranije tog dana (i nekoliko dana ranije na svom Instagram nalogu) najavila kao La loba se viene (vuk dolazi). Ova poruka je bila deo promocije za turneju, koja je nazvana Las Mujeres Ya No Lloran World Tour – istoimenog albuma koji donosi neke od njenih najnovijih hitova u saradnji sa izvođačima poput Cardi B, Rauw Alejandro, Tiesto i drugih.

LANA DEL REY & BILLE EILISH

Tokom svoje izvedbe na Coachella festivalu, Lana Del Rey je imala nekoliko iznenađujućih gostovanja koja su izazvala veliku pažnju. Pored nedavnih saradnika Jacka Antonoffa i Jona Batista, na bini se pojavila još jedna gostujuća zvezda. To je bila Billie Eilish, koja se pojavila za iznenađujući par dueta.

Stigavši na terasu koja gleda na ogromnu binu, dvojac se prvo udružio na Eilishinom hitu Ocean Eyes. Zatim, svoje glasove su uparile u pesmi Video Games. Obe pesme predstavljaju prve prave hitove u karijerama ovih muzičkih zvezda. Pojava Billie Eilish na sceni usledila je nakon dugotrajnog nastupa Batiste dok su Del Rey i on zajedno izvodili pesmu Candy Necklace. Pesma je bila nominovana za najbolju pop duo/grupnu izvedbu na dodeli Grammy nagrada 2024. godine.

Učitati još
Zatvori