Wishlist: Miu Miu embroidered jacket
Wishlist: Miu Miu embroidered jacket

Wishlist: Miu Miu embroidered jacket

Od magičnog sveta Miu Miu letnjeg kluba, preko teniskog igrališta na kojem bismo se rado igrali, do šljokice, tvid i glam pod palicom Miuccia Prada – najpoželjniji luksuzni brend redovan je gost naših modnih rubrika. Tako je i ovog puta, a razlog današnjeg okupljanja je jedan, wishlist vredan, Miu Miu komad koji nam vraća trend sa početka veka – famoznu duks-jaknu, ovog puta sa najpoznatijim double M potpisom.

Back to the 2000s..

Povratak famozne srednjoškolske duks-jakne je aktuelan, a začetnik ovog recikliranog trenda je Miu Miu koji je nakon predstavljanja svog Upcycled programa, teksas jaknu izvezenu cvećem spakovao i u formu duks-jakne. Ovaj mix n match koji smo u redakciji nazvali 2000s meets embroidered flowers na Miuccia način zavoleli smo još u tekas izdanju, a u formi duks-jakne nas je zaljubila Olivia Pezzente. Popularna Liv svoj Miu komad ponela je na skijanje, i premda smo i sami ludi za après ski izdanjima, ovog puta ona su pala u senku nad nepogrešivim dizajnom, krojem i stilom koji nam Miu Miu servira već nekoliko godina unazad.

Premda nije sreda, povratak u 2000-te je tu, a pionir wishlist inspired komada ovog trenda je Embroidered garment-dyed gabardine blouson jacket.

/ Wishlist: Miu Miu Embroidered garment-dyed gabardine blouson jacket /

Vez cveća u kombinaciji sa overized krojem, upotpunjen trenutno najpopularnijim logom u modnoj industriji –Embroidered garment-dyed gabardine blouson jacket jedna je od onih duks-jakni koju bismo rado, i u ovim odraslim godinama, nosili od ponedeljka do petka i onda naravno za vikend, pred novim društvom.

Foto. Instagram @oliviapezzente

Miu Miu

Učitati još
Zatvori