Dobro došli u Miu Miu tennis club
Dobro došli u Miu Miu tennis club

Dobro došli u Miu Miu tennis club

S obzirom na to da je poslednja Miu Miu revija, AW 22,  bila tematski orijentisana ka tenisu nije nas iznenadio ovaj mini letnji tennis club event koji se održao u Sen Tropeu. Kako su i napisali na svom zvaničnom instagramu: Nabavite članstvo za ekskluzivan  Miu Miu St. Tropez Tennis club, mi smo nabavili virtuelno članstvo i vodimo vas slikama kroz sam event.

Miu Miu marketing tim okupio je influenserke, koje su ujedno i njihove brend ambasadorke, na aktuelnoj letnjoj lokaciji na jugu Francuske. Dnevne aktivnosti sastojale su se iz časova tenisa, ručka na samom terenu kao i uživanja na bazenu. Sve je bilo brendirano Miu Miu logom, od teniskih loptica i znojnica do flašica za vodu, peškira pa i kartonskih kutija za picu! Ovo je prosto jedan od onih event-ova radjen do najsitnijih detalja čije slike možete da gledate danima.

Devojke su bile obučene u full tenisku Miu Miu opremu, a pored garderobe u fokusu je bio i njihov popularni model naočara za sunce koji je ove sezone definitivno bestseller. Ovakvi dogadjaju privlače veliku pažnju a u fokus stavljaju sam brend, nevezano za aktuelnu kolekciju koju promovišu. Priznaćete, dok gledate ove fotografije, na dan poželite da se bavite influensom na digitalnim mrežama i teleportujete se u Miu Miu Tennis (a pomalo i social) club.

Učitati još
Zatvori