Trend alert: Vintage majice ponovo su u modi
Trend alert: Vintage majice ponovo su u modi

Trend alert: Vintage majice
ponovo su u modi

Vintage majice = trend letnje sezone. Ove majice (ponovo) su u modi. Naime, sportska elegancija već neko vreme je popularna. Šortsevi brenda adidas stilizuju se uz elegantne košulje i obuću, a tu je i mnogo patika čija popularnost se rotira. Od modela Gazelle, Samba i Campus, sve do brenda Salomon koji preti da preuzme titulu upravo gorenavedenim. Ove činjenice nas ne iznenađuju.

Kako je u toku Evropsko prvenstvo, football fever je u punom jeku. Brendovi su se, svakako, uskladili sa time. U novim kolekcijama taj trend je uveliko vidljiv. Vintage majice su se vratile.

Vintage majice – trend letnje sezone

Vintage majice i način na koji ih stilizuju Instagram girlies neodoljivo nas podseća na outfite Rachel Green (Jennifer Aniston) iz serije Friends. Ove majice karakteristične su po kontrastnim bojama, uglavnom smeštenih na rukave i kragnu. Naizgled obične, ove majice ipak su upadljive i predstavljaju zabavan twist na basic modnu kombinaciju.

Budući da su uglavnom unisex, ukoliko želite da postignete ženstveniju estetiku, kombinujte ih uz sandale na (manju) štiklu. U letnjim danima, odličan je izbor iste ukombinovati sa bermudama, koje su takođe veoma popularne ove sezone. Za cool girl vibe kombinujemo ih uz farmerke i mrežaste baletanke, poput Svedae.

Journal finds

Foto: Bershka / Zara / Massimo Dutti / Pull and Bear / Stradivarius / Instagram (@yana.koroed / @svedae / @bershka / @allthefriendsoutfits)

Učitati još
Zatvori