Sandale koje nosimo ovog leta u fokusu imaju udobnost – ovo su modeli na našoj shopping listi
Sandale koje nosimo ovog leta u fokusu imaju udobnost – ovo su modeli na našoj shopping listi

Sandale koje nosimo ovog leta u fokusu imaju udobnost – ovo su modeli na našoj shopping listi

Udobne sandale su obavezan deo ormara u letnjim danima. Neretko radi estetike žrtvujemo udobnost – a uz novi šoping vodič koji smo pripremili, saznaćete da to ne mora biti slučaj. Izdvajamo sandale koje su poznate po udobnosti, a koje su, takođe, estetične i zahvalne za brojne različite outfite.

Udobne sandale 1.0: Japanke & Birkenstock


Japanke su možda i najudobniji par obuće, a prema našem radaru – trend, i to ne samo ove sezone, već i svake sledeće letnje. Japanke su ono što cool girls nose, a podjednako su zahvalne i za elegantne, formalne prilike, kao i za odlazak na plažu. Ako je Instagram dokaz, japanke su veoma chic par obuće koji nosimo i uz haljine i (lanena) odela.

U istom maniru nosimo i čuvene Birkenstock papuče. Ovaj nemački brend čuven je po anatomskoj obući koja garantuje udobnost i ravnomerno raspoređuje težinu tela. Upravo naglašeni luk đona i potpora pete garantuju da vas stopala neće boleti ni nakon celodnevne šetnje. Klasični Arizona model dolazi i u gumenoj varijanti, koji leti posebno volimo.

Udobne sandale 2.0: Kitten heels & espadrile


Za razliku od drugih, visokih štikli, kitten heel sandale i espadrile poznate su po svojoj udobnosti. Kitten heels, odnosno sandale sa srednjom štiklom uživaju veliku popularnost ove sezone – iz pravih razloga. Pored toga što nogu izdužuju i outfit čine elegantnijim, ove sandale su i najudobnije ukoliko pričamo o štiklama. Odlično se slažu uz wrap haljine, kao i uz farmerke i šortseve.

Ista pravila u stilizovanju važe i za espadrile, čiji modeli sa platformom takođe dominiraju trendovima. Udobne, a stylish, espadrile (sa platformom i bez nje) su par obuće koji definitivno nosimo ovog leta.

Učitati još
Zatvori