Wrap haljine su ultimativni model za leto koji pristaje svima – imamo favorite
Wrap haljine su ultimativni model za leto koji pristaje svima – imamo favorite

Wrap haljine su ultimativni model za leto koji pristaje svima – imamo favorite

Wrap dresses, odnosno haljine koje se vezuju oko struka model su koji pristaje svima. U pokušaju da ispratimo što više trendova, ponekad zaboravimo da nam fali upravo jedan klasičan komad koji može da osveži čitav ormar. Za letnje mesece, pored onih u cvetnom printu, to mogu biti upravo ovakve haljine. Modeli koje smo pronašli u trenutnim kolekcijama su trendy koliko i timeless – a bez obzira na figuru, pristaju svima. Happy shopping!

Haljine koje se vezuju oko struka

Haljine koje se vezuju oko struka zahvalne su iz više razloga. Pre svega, onaj najpopularniji model, a koji dolazi u midi dužini, je idealan izbor za poslovni outfit. Tada biramo materijale poput lana i pamuka. Takođe, biramo i jednobojne haljine (ili one jednostavnog printa). Zahvalna je i maxi dužina, sa kojima nivo elegancije podižemo na još viši nivo.

Wrap dresses se, takođe, veoma lako stilizuju kada je o obući reč. Isprobano i provereno – slažu se uz sandale, patike, pa i japanke. Udobnost haljina sa pojasom je jedan od najvećih aduta koje poseduju. U zavisnosti od toga koliko je zategnete u struku, ista može biti pravi višenamenski komad odeće u vašem ormaru. Ipak, haljine sa pojasom nisu rezervisane isključivo za formalne prilike. Odlučite se za onu u animal printu, ili pak mini dužinu i imate ženstveni look za noćne izlaske.

Journal finds

Foto: Bershka / Zara / H&M / Stradivarius / Instagram (@brittanybathgate / @salome.mory / @hoskelsa / @jeannedamas / @taylor_hill / @andi_mun)

Učitati još
Zatvori