Trend alert: Brazilian core
Trend alert: Brazilian core

Trend alert: Brazilian core

Skorašnja dominacija estetika kao što su balletcore, barbiecore i mermaidcore, dovode nas da se suočavamo sa ozbiljnim pitanjem: koliko još dugo online modne devojke mogu da prilepe sufiks -core na svakodnevne pojmove u cilju stvaranja nove estetike? Pa, čini nam se da ne planiraju da se zaustave u skorije vreme. Najskoriji modni trend koji je proizašao iz niche internet modnog kutka, pogodili ste, brazilian core.

Brazilian core estetika nastala je koketiranjem modnih štreberki i trendsetera sa šemom boja brazilske zastave, što se ubrzo pretvorilo u nošenje dresova brazilskog fudbalskog tima. Takozvani „Neymar dancing“ TikTok videi koji su dominirali društvenim mrežama tokom skorašnjeg svetskog prvenstva u fubalu, samo su zapečatile stvar.

Hashtagovi poput #braziliancore i #brazilaesthetic sada podrazumevaju nebrojeno mnogo videa na TikToku i skupljaju više miliona pregleda. Dobijanjem sve veće popularnosti stvorili su poptuno novu estetiku koja ide mnogo dalje od samo modnog trenda.

How to: Brazilian core

Postizanje ove estetike dolazi sa izuzetno jednostavnim cheat code-om. On glasi: boje brazilske zastave i brazilski fudbalski dresovi. Kombinovanjem žute i zelene već ste na dobrom putu ka ultimativnom brazilian core izgledu, a dres možete ukrasti i od nekog vama bliskog brazilskog fana. Kako ova estetika obećava titulu it summer estetike, nije rano već sada da naskočimo na ovaj trend.

Učitati još
Zatvori