Trend Alert: Bubblegum pink
Trend Alert: Bubblegum pink

Trend Alert: Bubblegum pink

Ljudi se dele na one koji vole pink boju, i na one koji nemaju nijedan komad u ovoj nijansi. Well, newsflash – pink boja ne znači nužno da ste pristalica girly estetike, naprotiv, ova nijansa može biti vrlo badass.

Pink boja ume da bude moćna ukoliko znate da je dozirate, ili njom vladate (iako smo i dalje malo u traumi od celokupne Valentino head to toe pink estetike).

Institut Pantone je zvanično za Bubblegum pink proglasio najveseliju nijansu iz pink spektra, a ona nam se u poslednje vreme dosta pojavljuje na svim drušvenim mrežama. Kada bismo morali da upotrebimo jednu reč da opišemo ovu nijansu, to bi definitivno bio pridev playful.

Bićemo iskreni, zasitili smo se Instagram feed-ova sa mirnim, savršeno uklopljenim, neutralnim tonovima. Passé. Hoćemo malo života, kako na fotografijama, tako i na ulici. E sad, sa bubblegum pink nijansom treba umeti. Dozirati je. Čak iako se odlučite za full outfit u ovim nijansama, neki momenat mora bili malo edgy kako cela kombinacija ne bi otišla u pogrešnom smeru.

Kada nosite ove tonove, nikako ne smete otići u Barbie estetiku. U tome je zapravo catch. Sledite naše primere iz teksta i ovoj girly nijansi unesite malo buntovnog. U tome leži cela bubblegum pink filozofija.

 

Journal x Bubblegum pink

Reco
Zara
Amina Muadi
Jacquemus

Foto: Instagram; Zara; Farfetch

Učitati još
Zatvori