Znamo gde u Beogradu možete pronaći Perfect Moment ski odela
Znamo gde u Beogradu možete pronaći Perfect Moment ski odela

Znamo gde u Beogradu možete pronaći
Perfect Moment ski odela

Datum na kalendaru kaže da smo tačno nedelju dana udaljeni od ovogodišnjeg ski opening-a. I dok brojimo sitno dane kada ćemo konačno obuti pancerice pitanje koje se nameće jeste kako će u ovoj sezoni izgledati winter fashion week month[s] on slopes? Sasvim smo sigurni da će, kao i u godinama do sad, zima većinski biti u znaku Perfect Moment ski odela, zato vas ovog puta vodimo u đir do Bliss Multibrend store koji je u ovogodišnjim zimskim mesecima obučen from-head-to-toe baš u Perfect Moment.

Team ski, ovog puta [ponovo] igramo za vas!

/ @perfectmomentsports /

Winter Games via Bliss Multibrend.

Na adresi Smiljanićeva 13, omiljeni domaći i svetski brendovi ustupili su svoj dom Perfect Moment odelima i jedan od omiljenih concept store naše radakcije preobukli u ski wear najavivši da je ultimativna modna igra koja se igra od meseca decembra do marta upravo počela. S tim u vezi, potraga za savršenim ski odelima upravo je završena, a krug [ ili u ovom slučaju krugove ] završavamo u Blis Multibrend store gde svoj unutranji Merkur u Vagi čelendžujemo izborom u kojem igra ili-ili u slučaju Crystal Soft Ski Suit Shel in Red over Black Crystal Merino Wool-trimmed Faux Leather nema pobednika. Barem ne još, jer sve što je ekipa Blis Multibrenda uvrstila u svoju ponudu za Winter’23, ekipa Journal adrenalinske ekspedicije želi u svom graderoberu.

/ @bliss.multibrend /
/ @bliss.mulitbrend /

[ Journal Finds: Omiljeni Perfect Moment komadi ]

Od jakni i kaciga, preko jednodelnih ski odela, do knitwear i drugih skijaških aksesoara – Perfect Moment već godinama unazad izdvojio se kao vodeći brend i zaštitni znak atipičnog, modernog i cool ski / i après ski / stajlinga. Zato smo mi odlučili da svoj savršen trenutak podelimo sa vama i serviramo vam pet odela koja smo etiketrali sada već ikoničnom Journal fav etiketom, a vas šaljemo na Blis Mulitbrend adresu da dok traju sniženja pronađete svog l’uomo ideale za sezonu Winter’23.

/ Perfect Moments - Ryder One Piece Ski Suit /
/ Perfect Moments - Crystal Soft Shell Ski Suit in Black /
/ Perfect Moments - Crystal Soft Ski Suit Shell in red /
/ Perfect Moments - Black Crystal Merino Wool-trimmed Faux Leather Ski Suit /
/ Perfect Moments - Star Jacket and Ski Pants /
Učitati još
Zatvori